Naslovna INFO Ford F-150 kamionet dolazi u Evropu 2023.

Ford F-150 kamionet dolazi u Evropu 2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Hedin US Motor AB, ogranak Hedin Mobility grupacije, uvoziće F-150 kamionet u Evropu uz blagoslov Ford Motor Company.

U okviru tog partnerstva, Hedin će distribuirati vozila prodavcima Forda, inicijalno u Nemačkoj i Švedskoj, i to od prvog kvartala 2023.

„Ford F-150 je najprodavaniji svetski kamionet s razlogom, tako da smo mi oduševljeni što ćemo proširiti uvozni sektor naše grupacije dovođenjem američke ikone u Evropu“, rekao je osnivač i čovek broj 1 kompanije, Anders Hedin. „Jedva čekamo da evropskim prodajnim salonima ponudimo F-150 porodicu vozila, uz kompletan servisni program, garancije, rezervne delove i dodatnu opremu“, dodao je Anders Larkvist, generalni direktor Hedin US Motor AB.

Planirano je da prodaja započne u novembru 2022. Informacije koje se tiču cenovnika trenutno nisu dostupne, ali ono što znamo je da će druga evropska tržišta pratiti primer Nemačke i Švedske, gde su kupcima predstavljene tri opcije, počev od Lariata pogonjenog Coyote V8 motorom. PowerBoost hibridni Limited i EcoBoost Raptor su takođe na putu ka Starom kontinentu.

Ono što možda pomalo čudi je što među odabranima nema električnog Lightninga, ali s druge strane je to i razumljivo, budući da Ford jedva može da se izbori s potražnjom na domaćem tlu. Uvoznik ne spominje koje su kabinske konfiguracije u igri, mada znamo da Raptor dolazi u SuperCrew varijanti.

Lariat je u SAD dostupan u SuperCab i SuperCrew izdanjima, dok se Limited može konfigurisati kao SuperCrew. Logički zaključak bi bio da je Hedin naručio SuperCrew modele kroz čitavu ponudu.

Što se cena tiče, neto cena Lariata s četvoro vrata s 5,0-litarskim Coyote V8 motorom iznosi 54.545 dolara. Limited pogonjen PowerBoost hibridnim sklopom košta 81.465 dolara, dok za Raptor treba izdvojiti 72.520 „zelenih“ novčanica.

Mada se radi o kamionetu srednje veličine, treba podsetiti da redizajnirani Ranger i Ranger Raptor trenutno u Nemačkoj koštaju 52.467, odnosno 79.432 evra.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime