Naslovna INFO Zlatan Ibrahimović sebe častio ne jednim već dva Ferrarija

Zlatan Ibrahimović sebe častio ne jednim već dva Ferrarija

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Već nekoliko godina, fudbalska legenda, Zlatan Ibrahimović, sebe časti novim automobilom za rođendan. Sada je napunio 41 godinu, a u to ime nije priuštio jedan, već dva Ferrarija, Daytonu SP3 i 812 Competizione A.

Na novoj fotografiji postavljenoj na društvenim mrežama, jednostavno stoji „Happy Birthday Zlatan“, što je bio slučaj i s prethodnim rođendanima. Četrdeset jednogodišnja zvezda AC Milana, podelila je kolaž svojih novih akvizicija na četiri točka, s tim što je Daytona SP3 u beloj, a 812 Competizione A u crvenoj boji.

Daytona SP3, predstavljen 2021., deo je Icona serije, a biće proizveden u ukupno 599 jedinica, s cenom od 2,25 miliona dolara po primerku. Poseduje 6,5-litarski, atmosferski V12, koji isporučuje 840 ks i maksimalni obrtni moment od 697 Nm na zadnje točkove putem sedmostepenog automatskog menjača. Daytona SP3 do „stotke“ ubrzava za 2,85 sekundi, dok maksimalno može da pojuri do 340 km/h.

Budući da će isporuke Daytone SP3 započeti krajem 2023., Zlatan će morati da uživa u 812 Competizione A, pre nego što mu u garažu pristigne Daytona SP3.

812 Competizione A takođe dolazi u ograničenoj seriji od 599 primeraka. Pogonjen je 6,5-litarskim V12 s 830 ks i 692 Nm.

Budući da se u oba slučaja radi o ekskluzivnim modelima, Ferrari takve automobile prodaje isključivo onim klijentima koji zadovoljavaju izvesne kriterijume. S obzirom na to da je Zlatan veliki ljubitelj italijanske marke, on verovatno nije imao nikakvih problema s kupovinom dva superautomobila.

Što se prethodnih rođendanskih poklona tiče, oni uključuju još jedan model iz Icona serije, Ferrari Monza SP2, procenjen na 1,75 miliona dolara, Ferrari SF90 Spider i Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime