Naslovna AKTUELNO Restilizovani Mercedes-Benz A klase predstavljen uz AMG varijante

Restilizovani Mercedes-Benz A klase predstavljen uz AMG varijante

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mesecima su globalnom mrežom cirkulisale špijunske fotografije restilizovane Mercedes-Benz A klase, kako u hečbek, tako i limuzinskom karoserijskom izdanju.

Konačno, kompaktni premijum model je pred nama, sa suptilno revidiranim farovima s opcionim LED-ovima i redizajniranom maskom hladnjaka sa dezenom u vidu sitnih trokrakih zvezda. Pozadi se nalazi novi difuzor i standardno LED osvetljenje.

Četiri su nove opcije što se naplataka tiče, a njihov prečnik ide do 19 cola, uključujući i AMG Line garnituru u sjajno crnom finišu s više paoka. Mercedes takođe u ponudu stavlja čitav niz atraktivnih kolor nijansi iz Manufaktur kataloga, uključujući mat i metalik finiše. Unutrašnjost krasi ažurirani volan standardno presvučen napa kožom, dok je centralna konzola prošla kroz manje revizije. Najnoviji MBUX sistem nastavlja funkcionisanje sa sedmoinčnim vozačkim displejem (koji može biti unapređen u 10,25-inčnu jedinicu u skladu s ekranom osetljivim na dodir).

Što se sočnih detalja tiče, benzinski motori su prošli kroz blagi hibridni tretman, upareni sa sedmostepenom ili osmostepenom automatskom transmisijom s dvostrukom spojnicom. Spomenuti 48-voltni hibridni sistem obezbeđuje dodatnih 13 ks prilikom starta. Što se „plug-in“ varijante tiče, elektromotor je dobio još 7 ks, za total od 109 „konja“ (80 kW). Vlasnici mogu puniti bateriju naizmeničnom strujom do 11 kW ili jednosmernom pri 22 kW. U potonjem slučaju, od 10 do 80 odsto kapaciteta baterije može da se napuni za 25 minuta.

Mercedes je takođe skinuo veo s AMG verzija, s tim što je A35 dostupan u hečbek i sedan formatima, dok je A45 S i dalje dostupan isključivo u varijanti s petoro vrata. Slabiji od dva modela iz Afalterbaha je dobio izvesne izmene na planu stajlinga, koje ga približavaju perjanici. AMG A35 je takođe prošao kroz blagu hibridizaciju i prebacio se na osmostepeni DCT, koji zamenjuje prethodnu sedmostepenu jedinicu. Izlazna snaga ostaje ista – 306 ks i 400 Nm.

AMG A4 S za 2023. dobija Street Style ediciju, koja uključuje garnituru vizuelnih unapređenja. Prepoznatljiva je po Mountain Grey Magno sivoj boji, aero paketu i novim mat crnim naplacima od 19 cola s crvenim kočnim čeljustima. Primetićete i nalepnice u retro stilu sa svetlo narandžastim akcentima.

„Hot heč“ i dalje raspolaže s 421 ks i 500 Nm, ali više nije najsnažniji četvorocilindarski motor koji se nalazi u jednom serijskom automobilu. Uzdužno postavljen u novom AMG C63, doduše isti M139, generiše čak 476 ks i 542 Nm. „Slabija“ verzija ovog četvorocilindraša obezbeđuje da AMG A45 S do „stotke“ ubrza za 3,9 sekundi i dostigne 270 km/h.

Biće interesantno videti da li postoje planovi da snažnija verzija motora u perspektivi pronađe svoje mesto i u kompaktnom modelu, mada se ne bismo kladili na to.

Auto Moto Show

Izvor: Mercedes-Benz

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime