Naslovna INFO Stara Toyota Corolla – “sleeper” kakav smo oduvek želeli (VIDEO)

Stara Toyota Corolla – “sleeper” kakav smo oduvek želeli (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U poslednje vreme Toyota obraća dosta pažnje na svoje performantne modele, među kojima je i GR Corolla. Njen (pre)potentni trocilindarski motor isporučuje ni manje ni više nego 304 ks, što može da zahvali prilično velikom turbopunjaču.

Nešto starija Corolla, koja je junakinja priloženog video klipa, takođe ima turbo, ali ne ispod haube, a isporučuje značajno više od 300 „konja“.

U ovom slučaju, „nešto starija“ nas vraća u rane osamdesete godine prošlog veka. Reč je o kasnijem izdanju E70 serije, u vreme kada je snaga distribuirana na zadnje točkove, za razliku od moderne GR Corolle koja raspolaže pogonom na sve točkove.

Ovaj ldtajmer je započeo život kao normalan model za Džejsona, koji je deo tandema koji čine on i njegov otac Pit. Njih dvojica su u Južnoj Africi poznati po kreiranju stvari po narudžbi, a ovoga puta je Džejson i sam poželeo da vozi nešto drugačije.

Fabrički četvorocilindarski motor je zamenio 1UZ V8 jedinicom iz Lexusa LS400, ali to je tek vrh ledenog brega kada je o modifikacijama reč. Motor ima unapređene unutrašnje komponente, a uz pomoć turbopunjača isporučuje preko 470 ks. Kada se pogleda ispod haube, sve izgleda (preterano) na svom mestu. Gde je turbo?

Džejson je želeo da ovaj automobil bude pravi sleeper, bez otkrivanja svih potencijala. Samim tim, turbo je svoje mesto našao u zadnjem delu vozila, s posebnim cevovodom koji ga povezuje s motorom. Da bi se sačuvao „imidž“ atmosferskog motora, tu su i lažni filter vazduha i usis. Za ovu neverovatnu turbo postavku bilo je potrebno devet meseci rada, a rezultat se ogleda u „običnoj“ Toyoti s veoma „neobičnim“ mogućnostima. Takozvane „turborupe“ gotovo da nema, a bez turbopunjača ispod haube, lakše je hladiti motor. Četvorostepeni Lexusov automatik snagu šalje na zadnje točkove, gde su upotrebljene opruge iz BMW-a E36, s Brembo kočnicama u sva četiri ugla.

Prednje ogibljenje je fabričko, a jednostavan Corollin enterijer je takođe u velikoj meri standardan. Sedišta su osvežena kožom, a i „tapiserija“ je nova. Sve ostalo je „dobra stara“ Corolla.

Džejson je gotovo čitav posao odradio sam, a obraćanje pažnje na detalje zaista zaslužuje pohvale.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime