Naslovna INFO LIFESTYLE Tag Heuer lansirao luksuzne časovnike u čast 50. godišnjice Porsche 911...

Tag Heuer lansirao luksuzne časovnike u čast 50. godišnjice Porsche 911 Carrere RS

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ručni časovnici iz limitirane edicije kreirani su u čast legendarne „Ducktail“ 911 Carrere RS.

Porsche je predstavio 911 Carreru RS 2.7 na Salonu automobila u Parizu u oktobru 1972. Reč je o jednoj od najznačajnijih oznaka svih vremena, ujedno prvoj 911-ici sa „RS“ oznakom, što je zapravo skraćenica od „Rennsport“ (trkački sport). Ovo je takođe prvi 911 sa „Carrera“ sufiksom, i prvi serijski model s prednjim i zadnjim spojlerima, zbog čega je dobio oznaku „Ducktail“. Pored toga što je bio najbrži nemački automobil svog vremena, RS je zamišljen kao homologacioni model.

Da bi proslavio ulazak Porschea 911 Carrere RS 2.7 na scenu, proizvođač luksuznih ručnih časovnika, Tag Heuer, lansirao je par Carrera primeraka, kao omaž automobilu koji je promenio svet trka.

Ducktail 911 je bio dostupan u 27 jarkih boja, što ide ruku pod ruku s kolor tematikom iz sedamdesetih. Da bi demonstrirali odraz tog trenda, Tag Heuer Carrera satovi dolazi u dve kolor varijante, kultnoj Grand Prix beloj u kombinaciji s crvenim ili plavim akcentima. Dvotonska estetika automobila, osnovna je inspiracija za Tag Heuerov omaž Porscheu.

Oba sata su specijalne verzije Tag Heuer Carrera 42-milimetarskog hronografa. Krasi ih najnapredniji mehanizam švajcarske firme, Calibre Heuer 02. Sa zadnje strane se može videti mehanizam kroz kućišne od safirnog kristala, s oscilujućom masom kreiranom tako da predstavlja Porscheov volan.

Plava verzija dolazi s kućištem od poliranog čelika i kazaljkama presvučenim rodijumom. Brojčanik je od opalin beo uglađene površine, a paket dolazi s tekstilnim kaišem s karakterističnom kolor trakom. U međuvremenu, crvenu varijantu krasi kućište od 18-karatnog 5N ružičastog zlata, od kojeg su napravljeni dugmići i krunica. Kaiš je od crvene aligatorske kože, s kopčom od ružičastog zlata.

Tag Heuer Porsche Carrera RS 2.7 Limited Edition časovnici dolaze s različitim cenama. Plava verzija košta 7.750 dolara i već je rasprodata. Za crvenu opciju treba izdvojiti 23.550 dolara.

Auto Moto Show

Izvor: Tag Heuer

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime