Naslovna ECO2 Tesla slavi 10.000. Supercharger u Evropi

Tesla slavi 10.000. Supercharger u Evropi

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Evropska mreža Teslinih Supercharging stanica za punjenje, nedavno je dostigla brojku od 10.000 individualnih konektora, instaliranih u 30 zemalja.

Kada su u pitanju stanice, njih je 875, što se čini dovoljnim da obezbedi prilično dobre mogućnosti na planu brzog punjenja u većini evropskih zemalja, kada je reč o putovanjima na velike distance i auto-putevima.

Generalno, jedna četvrtina svih Teslinih Superchargera je instalirana na Starom kontinentu. Na globalnom nivou ih trenutno ima preko 38.500.

Američka kompanija je lansirala interesantnu animaciju razvoja mreže, mada se čini da više služi u ilustrativne svrhe nego za preciznu demonstraciju.

Tačnija vizuelna demonstracija mreže se može videti na internet stranici Tesle. U nekim zemljama, mreža je zaista gusta, dok je u drugim jedva prisutna, pokrivajući samo glavne saobraćajnice.

Naravno, treba imati u vidu da mreža konstantno raste (nakon Q2 je bilo 36.100 registrovanih punjača), s tim što prioritet imaju one zemlje s najvećim brojem Teslinih automobila.

Supercharger.info pokazuje da je najveći broj Supercharging stanica u Evropi instalirano u Nemačkoj (143), Francuskoj (123), Ujedinjenom Kraljevstvu (100), Norveškoj (95), Švedskoj (65), Italiji (59), Španiji (50), Holandiji (39), Austriji (27) i Švajcarskoj (27).

Evropska Supercharging mreža je delimično dostupna za vozila koja nisu marke Tesla kroz Non-Tesla SuperchargerPilot program.

Ovaj pilot projekat (trenutno dostupan u 14 zemalja) je omogućen zahvaljujući prirodnoj kompatibilnosti svih novih Teslinih automobila s CCS Combo 2 konektorom, koji je standardan za Evropu (i potencijalno veći deo sveta u budućnosti, osim Severne Amerike, Južne Koreje, Kine i nekih drugih tržišta).

Tesla Superchargeri u Evropi (V3 verzije) mogu da pune baterije s do 250 kW. U bliskoj budućnosti, očekuje se da Tesla lansira novi V4 dizajn, koji će potencijalno baratati višim nivoima po pitanju snage.

Pored Superchargera, Tesla aktivno radi na Megachargerima za električne kamione poput Tesle Semi.

Auto Moto Show

Izvor: Tesla

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime