Naslovna INFO Da li je Alfa Romeo 155 Q4 “kamuflirana” Lancia Delta Integrale? (VIDEO)

Da li je Alfa Romeo 155 Q4 “kamuflirana” Lancia Delta Integrale? (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Spolja gledano, Alfa 155 Q4 ne izgleda kao nešto što bi izazvalo veliku pažnju, sem kod tifoza ove italijanske marke. U tom maniru je i primljena od strane publike, kada je lansirana kao rival BMW-a E36 M3.

S oštrim uglovima karoserije, nije izgledala kao automobil koji bi ozbiljnije mogao da pripreti bavarskom modelu. Međutim, „ispod lima“, italijanski sportski kompakt je zapravo bio Lancia Delta Integrale.

Jack of Number 27 s YouTubea se našao za volanom ovog „egzotičnog“ vozila (faza dva 155 Q4) i pokušao da utvrdi njegove kvalitete.

Alfa 155 Q4 nije model koji se može pohvaliti nekom posebnom popularnosti. Zamenila je Alfu 75 i bila je u ponudi između 1992. i 1998. Radilo se o automobilu s prednjim pogonom, koji se prebacio na pogon na sve točkove tokom restilizacije 1994.

Po Jacku, 155 je predstavljala „povratak na masovno tržište“ za italijansku marku. Alfa Romeo je u to vreme planirala da proizvodi komercijalno primamljivije modele.

„Razumem zašto nije po svačijem ukusu, da tako kažem. Međutim, mislim da iz izvesnih uglova izgleda sjajno a takođe je i različita. Ne izgleda kao bilo šta drugo na putevima“, kaže Jack.

Alfa Romeo 155 Q4 je bila prvi model italijanske marke s pogonom na sve točkove. Naravno, sklop je bio preuzet od Lancije Delte Integrale, ali bez obzira na to, u vožnji ova dva automobila deluju drugačije.

Ispod haube, Alfa Romeo 155 Q4 je posedovala 2,0-litarski, četvorocilindarski turbomotor sa 190 ks i 297 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Snaga je na sve točkve distribuirana preko petostepenog manuelnog menjača.

„Ispod haube je zaista Integrale u smislu pogonskog sklopa. Ima identično podešavanje diferencijala, hidrauličku spojnicu u sredini, ima otvoren diferencijal napred i Torsen diferencijal pozadi“, kaže Jack.

Mada je za očekivati da vožnja bude veoma sličnoj onoj u Lanciji Delti Integrale, kreator videa insistira da nije ni nalik kao kod automobila „davaoca“. Alfa je teža, ima mnogo bolje upravljanje i ogibljenje i pruža osećaj sigurnosti i stabilnosti tokom vožnje kroz krivine, uprkos osetnom naginjanju karoserije.

Alfa Romeo 155 Q4 je pobedila u Italijanskom šampionatu turističkih vozila, dominirala je nemačkim DTM-om, a osvojila je i BTCC.

U svakom slučaju, obavezno pogledajte video.

Auto Moto Show

 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime