Naslovna ECO2 Dacia Jogger dobija hibridni pogonski sklop s četvorocilindarskim motorom

Dacia Jogger dobija hibridni pogonski sklop s četvorocilindarskim motorom

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Dacia Jogger je, kao što je poznato, trenutno najpriuštiviji sedmosed na evropskom tržištu, a već je primio brojne pozitivne reakcije od strane predstavnika medija i publike.

Generalno, najveći deo kritika se odnosi na nedostatak četvorocilindarskog motora u ponudi, a to je konačno ispravljeno, jer na scenu stupa model s hibridnim pogonskim skopom.

Zapravo, rumunski proizvođač je obećao da će dodati snažnije motore u Joggerovu ponudu kada je vozilo lansiano pre oko godinu dana. Dacia će predstaviti Jogger Hybrid 140 tokom Salona automobila u Parizu, a kao što naziv sugeriše, raspolagaće sa 140 ks. To je značajno poboljšanje u odnosu na 110 konja koliko proizvodi trocilindarski moor.

Dacia ne ide u detalje u vezi sa specifikcijama novog hibridnog motora, ali pretpostavljamo da se radi o elektrifikovanom sklopu iz Clija, koji se vrti oko 1,6-litarskog benzinskog motora. U malom hečbeku, podršku motoru SUS čine elektromotor i integrisani starter-generator, za maksimalnu snagu od 140 konja. Pogonska jedinica je uparena s CVT menjačem, koji snagu šalje na prednje točkove.

Dacia će sve tehničke detalje svog prvog serijskog hibrida objaviti sledeće nedelje tokom Salona automobila u Parizu. Knjige narudžbina za ovaj elektrifikovani krosover/monovolumen biće otvorene početkom sledeće godine, s tim što je prodaja planirana za proleće 2023. Prve isporuku bi trebalo da budu obavljene pre početka narednog leta.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime