Naslovna ECO2 Svetski rekord: 1,461 sekundu do 100 km/h (VIDEO)

Svetski rekord: 1,461 sekundu do 100 km/h (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Rimac Nevera i Tesla Model S Plaid nam padaju na pamet kada govorimo o najbržim električnim automobilima kada je reč o sprintu do 100 km/h, koji to mogu da obave za ispod dve sekunde.

Međutim, kada govorimo o mašinama predviđenim za trkačku stazu, stvari postaju još ekstremnije. Primera radi, tu je električni jednosed težak samo 173 kilograma. Izuzetno malu masu može da zahvali svojim malim dimenzijama i konstrukciji od ugljeničnih vlakana.

Razvio ga je tim sastavljen od dvadeset studenata pod imenom Green Team (iz Štutgarta). Ova džepna raketa s nezavisnim ogibljenjem i točkovima od ugljeničnih vlakana novi prilično neinspirušići naziv – E0711-11EVO, što više liči na neku računarsku komponentu nego na automobil. Ono što je još važnije su njegove tehničke specifikacije. Naime s po jednim elektromotorom na svakom točku, isporučuje 180 kW (245 ks). Energiju obezbeđuje vazdušno hlađen paket baterija kapaciteta 7,67 kWh, za pogon na sve točkove u ovom sićunoš elektromobilu s monokokom od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima.

„Misija svetski rekord“ Förderverein Green Teama Uni Stuttgart e.V., uspešno je završena, jer je automobil postavio rekord kao najbrži automobil u sprintu iz stanja mirovanja do 100 km/h. Oktobra 6., predstavnici Ginisove knjige rekorda, bili su na lokaciji u Baden-Virtembergu, da bi potvrdili ovo „sumanuto“ ubrzanje, koje zvanično iznosi 1,461 sekundu.

Video se ne može nazvati posebno uzbudljivim, jer prosto sve traje koliko par treptaja oka. Da bismo napravili komparaciju, reći ćemo da je E0711-11 Evo značajno brži i od Formula E trkača, koji do 100 km/h iz stanja mirovanja ubrzava za oko 2,8 sekundi.

Šta bi uopšte moglo da bude brže u smislu sprinta do „stotke“? jedini odgovor koji se nameće kao validan je električni dragster. U maru ove godine, „Faster Than Cancer“ električni dragster tim baziran na SeaTac-u, kompletirao je četvrt milje za neverovatnih 7,48 sekundi, s izlaznom brzinom od 325,89 km/h. Duel između ova dva automobila bio bi verovatno najkraća trka elektromobila na četvrt milje na svetu.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime