Naslovna INFO Kopaonička avantura s terencima Mercedes-Benza

Kopaonička avantura s terencima Mercedes-Benza

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, predstavila je celokupnu gamu Mercedes-Benz SUV vozila kupcima i medijima tokom organizovanih off-road vožnji na planini Kopaonik.

Naravno, najbolji način za testiranje SUV modela je u njihovom prirodnom staništu – van asfalta.

Shodno tome, imali smo priliku da se na najbolji način, na planinskim putevima Kopaonika, bliže upoznamo s performansama svih modela iz Mercedes-Benz SUV porodice vozila. Svoje umeće na izazovnom terenu, pored legendarne G Klase pokazali su i kompaktni krosoveri kao što su GLA 200d 4MATIC i GLB 200d 4MATIC. Tu je bio i GLC 220d 4MATIC sa svojom Coupe verzijom, potvrdivši i ovom prilikom svoj status najpopularnijih i najprodavanijih Mercedes-Benz modela. S druge strane, “teškaši” GLE 450 4MATIC i GLS 400d 4MATIC samouvereno su vladali stazama Kopaonika, držeći korak s “G” ikonom.

Rodonačelnik Mercedes-Benz SUV porodice modela, G Klasa predstavljala je posebnu poslasticu za sve prisutne. Dve legendarne G Klase, G 400d i G 500, pokazale su na delu da za njih nema granica i opravdali slogan „Jača od vremena“. Iskusni Mercedes-Benz instruktori iz G-Class Experience Centra iz Graca, na terenu su pokazali sve performanse i mogućnosti zaista fascinantne G Klase, koja sada već više od 40 godina savladava bespuća širom planete. Samim tim ne čudi što se Mercedes-Benz potrudio da jedinstveno nasleđe ovog terenca, utka u svaki od svojih SUV modela.

„Još jednom smo pokazali da su naša terenska vozila namenjena za sve terene i da za njih nema prepreka. Svi naši modeli, čak i kompaktna vozila, pokazali su zavidne performanse na zahtevnom terenu planine Kopaonik. Siguran sam da je za sve učesnike poseban doživljaj bio testiranje limita legendarne G Klase“, izjavio je Milorad Ostojić, direktor prodaje i marketinga Mercedes-Benz putničkih vozila. 

Ono što je preovladavalo u okviru doživljaja u vožnji Mercedes-Benzovih SUV/krosovera je sjajan spoj performansi i luksuza. Kratki asfaltni izleti su takođe predstavljali vrhunsko zadovoljstvo u vožnji, a kao šlag na tortu je došla off-road vožnja po obroncima Kopaonika. Automobili su suvereno kontrolisali čak i teže terene, demonstrirajući visoke standarde Mercedes-Benza, kombinujući najsavremenije bezbednosne sisteme s atraktivnim dizajnom i karakteristikama koje će uliti samouverenost čak i vozačima koji nemaju previše iskustva u terenskoj vožnji.

U nedelju 16. oktobra u 16.30h na TV b92 očekujemo vas uživate zajedno s nama u Mercedes-Benz off-road avanturi na Kopaoniku.

Na kraju šta reći sem da jedva čekamo sledeći događaj i sledeći Mercedes-Benz događaj.

Auto Moto Show

Izvor: Mercedes-Benz

 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime