Naslovna ECO2 Mercedes-Benz EQE SUV: poslednji tizer pred zvaničnu premijeru

Mercedes-Benz EQE SUV: poslednji tizer pred zvaničnu premijeru

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Samo tri dana su preostala do oficijelnog debija Mercedes-Benz EQE SUV-a.

Premijera će se održati 16. oktobra u 20.00h, kada će nemački proizvođač skinuti veo s novog električnog SUV/krosovera. Događaj će biti ispraćen i uz prisustvo AMG divizije, tako da će auditorijumu biti predstavljena čitava EQ flota u vrtovima Musee Rodin u Parizu tokom 16. i 17.  oktobra, pored konceptnih vozila kao vesnika električne budućnosti.

O Mercedesovom novom pulenu s nultom emisijom je dosta toga rečeno i ranije, a pred nama je finalni „tizer“, ovoga puta spoljašnjosti, preciznije prednjeg dela. Ono što možemo da vidimo nije ništa iznenađujuće, jer novi električni SUV prati isti dizajnerski jezik kao i ostatak EQ ponude s povišenim klirensom.

EQE SUV će biti pozicioniran ispod EQS SUV perjanice i praktično će biti krosover pandan EQE limuzine. Ova dva elektromobila dele isti hardver, što znači da će AMG EQE 53 SUV biti dostupan sa 687 ks koje isporučuje tandem elektromotora. Priuštiviji AMG EQE 43 SUV se takođe može okarakterisati kao snagator sa svojih 476 konja, što je u skladu s potencijalima AMG EQE 43 limuzine.

Proizvođač iz Štutgarta novi EQE SUV opisuje kao svestranu verziju EQE sedana. To praktično znači da možemo da očekujemo povećan kabinski i kargo prostor s više mesta u visini nogu i glava putnika. Prethodni „tizeri“ su sugerisali da će enterijer dobiti postavku s tri ekrana, okružena atraktivnim miksom kontrastnih boja i materijala.

Mercedes kaže da će iskoristiti svoje prisustvo u Parizu da istakne ambiciju da bude „vodeći na planu elektrike“, predstavljajući kompletnu gamu svojih električnih vozila. S premijerom EQE SUV-a uz prisustvo ostalih modela s nultom emisijom, Mercedes će imati baterijski pogonjene primerke u svakom automobilskom segmentu u okviru kojeg prodaje automobile pre kraja 2022.

Auto Moto Show

Izvor: Mercedes-Benz

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime