Naslovna INFO BMW M2 s M Performance detaljima – atrakcija koja nije po svačijem...

BMW M2 s M Performance detaljima – atrakcija koja nije po svačijem ukusu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mada BMW M2 za 2023. još uvek nije dostupan u video igrama gde ga možemo modifikovati, na oficijelnim fotografijama najmanjeg M modela, možemo videti automobil opremljen brojnim M Performance komponentama, što G87 daruje izuzetno agresivan izgled.

Opciono se može naručiti sa zadnjim krilom na poklopcu prtljažnika, ali ako pomnije pogledamo, primetićemo krovni spojler za dodatni vertikalni aerodinamički pritisak.

Centralno postavljen kvartet završetaka izduvnih cevi prisutan je kod aktuelnih M3 i M4. Novi M3 Touring takođe dolazi s istom postavkom, a ona izgleda atraktivno i u slučaju M2, baš kao i kod većih BMW M modela. Takođe treba spomenuti da je difuzor napravljen od ugljeničnih vlakana.

Nalepnice na karoseriji s „M Performance“ natpisom su primetne na bočnom profilu, gde takođe detektujemo obloge retrovizora od ugljeničnih vlakana i veće naplatke od 20 cola napred i 21 cola nazad. Na prednjim i zadnjim lukovima točkova pronalazimo dodatne elemente, kao i na bočnim pragovima. Četvrtasti usisnici se čine nešto prenaglašenim, mada je to verovatno optička varka prouzrokovana obilatom upotrebom ugljeničnih vlakana oko njih.

Nema mnogo promena unutar kabinskog prostora, gde jedino vidljivo unapređenje predstavljaju ugljenična vlakna na paocima volana, centralnoj konzoli i armaturnoj tabli. BMW 2 na slikama poseduje opcione kadice i verovatno najbolju karakteristiku – manuelni šestostepeni menjač koji je standardan u SAD, a opcija od 500 evra u Nemačkoj.

Ako smatrate da su svi ovi dodaci previše za vaš ukus, uvek ih možete zaobići. M Performance Parts ostaje program opcionih komponenti, skrojenih da privuku pažnju publike.

Auto Moto Show

Izvor: BMW

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime