Naslovna INFO Paraplegičar u BMW M2 demonstrirao neverovatnu vožnju na Nirburgringu (VIDEO)

Paraplegičar u BMW M2 demonstrirao neverovatnu vožnju na Nirburgringu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nirburgring s razlogom nosi naziv „Zeleni pakao“. Njegove opasne krivine često naplaćuju preskup danak.

Pored toga što je testni poligon za nekoliko proizvođaača automobila, posebno onih koji se bave performantnim automobilima, ’Ring je poznat po čestim udesima. Čak, na YouTubeu postoji čitavo mnoštvo kompilacija raznoraznih pehova vozača koji su vozili brze krugove na Nordšlajfeu.

Dakle, jasno je iz svega navedenog koliko je ova staza zahtevna, opasna i teška za vožnju. Utoliko više je fascinantna priča o vozaču koji Zeleni pakao perfektno pokorava vozeći isključivo rukama.

Njegovo ime je Aksel i on je paraplegičar. Samim tim, njegov BMW M2 je posebno opremljen da bi mogao da bude vožen isključivo uz pomoć ruku.

Miša Čarudin, suosnivač i menadžer kompanije za rentiranje vozila na čuvenoj nemačkoj stazi, Apex Nürburg, slučajno se upoznao s Akselom kada ga je njegov M2 pretekao na stazi, da bi kasnije video vozača u bolničkim kolicima. Fasciniran Akselovim vozačkim umećem, zamolio ga je za zajedničku vožnju na stazi, na šta je ovaj pristao.

Pre vožnje, Aksel objašnjava kako funkcioniše njegovo upravljanje modifikovanim M2. Praktično, postoje dva načina za kontrolu gasa, gde se on može dodavati s obe ruke. U međuvremenu, kočnica se kontroliše preko ručice na desnoj strani. Budući da svi mi obično držimo ruke na volanu, ova postavka možda deluje zbunjujuće, ali ne i za Aksela.

Koji će „gas“ koristiti tokom vožnje zavisi od situacije, ali Aksel je očigledno to savladao do perfekcije. Baratanje različitim funkcijama u isto vreme nije lak zadatak ni u normalnoj vožnji a kamoli prilikom brzog kruga na Nirburgringu. Međutim, to ne sprečava Aksela da vozi „pun gas“, dostižući 240 km/h u jednom trenutku.

Vozeći se na suvozačkom sedištu, Miša je bio vidno oduševljen Akselovim vozačkim sposobnostima, vrlo verovatno boljim od bilo kojeg nehendikepiranog vozača s kojim se do sada vozio, što dokazuje želja da se Aksel pridruži njegovom trkačkom timu.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime