Naslovna INFO Audi RS3 Performance Edition debituje s maksimalnom brzinom od 300 km/h

Audi RS3 Performance Edition debituje s maksimalnom brzinom od 300 km/h

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kako ne voleti Audi RS3? Nije neophodno da budete fan marke iz Ingolštata da bi vam ovaj model prirastao za srce. Sada dobijamo nešto još „začinjenije“.

Naime, pristiže RS3 Performance Edition s 407 ks iz petocilindarskog rednog motora, što je prirast od 7 „konja“ u odnosu na standardan model. Pored toga, specijalna edicija nudi i neka druga poboljšanja. Ono što „nije dobro“ je što će biti proizvedeno samo 300 primeraka ovog atraktivnog modela.

Audi je malo dodao na pritisku u turbopunjačima, izvršio suptilna unapređenja na izduvnom sistemu, što je rezultiralo s nešto više snage i atraktivnijim zvukom. Maksimalna snaga je povećana, ali ono što je takođe važno je da je za 100 o/min proširen raspon dostupnog maksimalnog obrtnog momenta (500 Nm), od 2.250 do 5.700 o/min. Za distribuciju „vatrene moći“ je zadužen sedmostepeni Stronic menjač s dvostrukom spojnicom, koji doprinosi sprintu do „stotke“ za 3,8 sekundi.

Ukoliko dovoljno dugo držite stopalo pritisnuto na papučicu gasa, hečbek s „četiri prstena“ će dostići čitavih 300 km/h, što je brže u odnosu na standardan RS3, a po Audiju, reč je o najbržem modelu u klasi. Ipak, treba dodati da je neophodno u priču uključiti RS Plus Dynamic paket da bi se dostigla dotična brzina.

Audi nije modifikovao ogibljenje, što u suštini i nije bilo potrebno, budući da se radi o veoma sposobnom sklopu, dok je adaptivna postavka standardna za RS3 Performance Edition. Keramičke kočnice su takođe standardne, a naplaci su prečnika 19 cola, s Pirelli P Zero Trofeo pneumaticima. Dodatne opcije po pitanju eksterijera uključuju Nogaro plavu, Daytona sivu, Arrow sivu, Sebring crnu, Sebring kristalno crnu i Glacier belu nijansu finiša karoserije.

Što se unutrašnjosti tiče, Performance Edition dobija standardne kadice s Dinamica mikrofiberom i napa kožom. Mercato plava pruža kontrast u odnosu na taman enterijer, a nalazi se svuda, od bezbednosnih pojaseva do panela vrata i šavova. Ekran osetljiv na dodir dijagonale 10,1 inča odlikuje pozadina u stilu ugljeničnih vlakana, a tu je i specijalna „1 od 300“ oznaka, jasno vidiljiva na suvozačkoj strani armaturne table.

Na tržištima gde bude dostupan, Audi RS3 Performance Edition 2023. startuje s cenom od 87.000 evra. U garaže kupaca će početi da pristiže početkom 2023.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime