Naslovna INFO Kradljivci katalizatora “isprašeni” pejntbol puškama (VIDEO)

Kradljivci katalizatora “isprašeni” pejntbol puškama (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ako ste mislili da kradljivci automobila operišu samo noću, niste bili u pravu.

Pred nama je krađa odigrana usred bela dana, a glavni protagonisti su kradljivci katalizatora (čiji je lopovluk na svojoj koži osetio i autor ovih redova). Ovoga su snimljeni kako „na nišanu“ imaju automobil parkiran  ispred kuće vlasnika.

Snimak pokazuje dva muškarca kako izlaze iz crvenog sedana i nose akumulatorske brusilice za sečenje metala. Prišli su vozilu, pogledali ispod, a zatim se podvukli pod njega i započeli odvajanje komponente koja sadrži dragocene metale, koji su na nišanu lopova već izvesno vreme.

Međutim, ovoga puta su doživeli neprijatno iznenađenje. Dok su „majstori“ bili zauzeti sečenjem katalizatora, dva druga muškarca s pejntbol puškama su izašla iz kuće i započela „pucnjavu“. Lopovi su su naravno pobegli. Jedan je uspeo da uđe u crveni automobil, dok drugi nije, tako da je nastavio da trči tražeći zaklon.

Mada pejntbol oružje nije smrtonosno, pogodak iz njega zna da bude prilično bolan.

Ne znamo kako se incident završio jer se video iznenadno završava u jednom trenutku. Počinioci su najverovatnije pobegli s lica mesta, a vlasnik automobila je pozvao policiju i verovatno im pokazao snimak.

Mada postoji izvestan broj da se zaštite katalizatori od krađe, parkiranje u zaključanoj garaži je najefikasniji metod.

Broj krađa katalizatora se dramatično povećao poslednjih godina. Razlog je taj što su lopovi shvatili da u njima ima mnogo vrednih materijala i hemikalija. Mada su pre nekoliko godina bili prilično skupi, sada su još vredniji s obirom da su usledili poremećaji u lancima proizvodnje. Krađe katalizatora su postale učestalije, posebno tokom perioda pandemije, kada su vlasnici automobila bili zatvoreni u svojim domaćinstvima zbog vanrednih mera.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime