Naslovna INFO TJUNING Otac i sin od stare VW “bube” napravili umetničko delo (VIDEO)

Otac i sin od stare VW “bube” napravili umetničko delo (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Zaboravljena, zapuštena, hvatajući rđu na jednom polju, ova Volkswagen „buba“ iz 1968, ne samo što je doživela „uskrsnuće“, već se transformisala u fascinantan modifikovani automobil, koji je zaslužio svoje mesto među ovogodišnjim Hot Wheels Legends Tour finalistima.

Dizajniran od strane legendarnog Ferdinanda Porschea pre gotovo 100 godina, „buba“ (oficijelnog naziva „Type 1“), i dalje je jedan od najuticajnijih modela u automobilskoj istoriji.

Začet s idejom da zadovolji potrebe nemačkih porodica (u skladu s tim je dobio ime „narodni automobil“), bio je jeftin, jednostavan i lak za održavanje. Iz navedenih razloga, postao je ekstremno popularan širom sveta. U nekim zemljama, „buba“ je proizvođena do ranih 2000-ih, probijajući brojku od 20.000.000 plasiranih jedinica.

Mnoge su preživele i tumaraju svetskim putevima i dan danas, ali su milioni ovih automobila završili na otpadima, odbačeni od strane svojih vlasnika. Jedan od primeraka koji su bili zapušteni, verovatno uvezen u SAD tokom šezdesetih, skupljao je koroziju na livadi u Džordžiji. Međutim, za razliku od drugih „buba“ koje su imale sličnu sudbinu, na kraju su je spasili Ostin MekNil i njegov otac, odlučivši da je vrate u život.

Budući da je bila u žalosnom stanju a potpuna restauracija nije dolazila u obzir, otac i sin su odlučili da se spasi što se spasiti može što se tiče originalne karoserije. Ostatak je odrađen uz pomoć „uradi sam“ komponenti, postprodajnog hardvera i Volvoovog pogona.

Započeli su sa šasijom, koja je u potpunosti „ručni rad“, i opremili je modernim komponentama kao što je nezavisno ogibljenje s podesivim amortizerima i performantnim kočnim sistemom. Duža i šira od originala, učinila je da stari Volkswagen izgleda kao rasni hot rod. Naravno, bile su neophodne složene modifikacije na karoseriji , dok je centralni deo ostao gotovo neizmenjen. Zadnji deo je „odsečen“ da bi ugostio veće amortizere i novi motor, dok je anfas dobio posebne lukove točkova koji su napravili mesta za velike, ogoljene točkove i kompletno novo „lice“ u stilu ajkule čekićare.

Samim tim, dobijen je i odgovarajući nadimak, a tema projekta je shodno tome dobila bočne pragove koji podsećaju na grudna peraja okeanskog predatora. To nije sve, jer je briljantno odrađena karoserija obojena u sivu nijansu nalik na onu kod ajkule.

U danima „slave“, ova „buba“ iz 1968. je bila pogonjena jednostavnim četvorocilindaskim bokser  motorom, koji je proizvodio tek nešto više od 50 konja. Međutim, kada su MekNilovi pronašli „bubu“, njen agregat odavno nije bio prisutan u košu motora. Ipak, nisu pribegli originalnoj jedinici koju bi eventualno modifikovali, već su odabrali potpuno drugačiji pristup kada su pronašli jeftin, dobro održavan Volvo na tržištu polovnjaka.

Na taj način, Hammerhead je dobila švedsko petocilindarsko „srce“, koje je u velikoj meri „nabildovano“ masivnim turbopunjačem. Kreatori ovog automobila nisu pružili bilo kakve informacije o njegovoj izlaznoj snazi, ali sudeći po veličini „puža“, za petpostaviti je da je „konjica“ brojnija od 500 „grla“.

Volvo „davalac“ je takođe ovoj „bubi“ poklonio mnoge druge komponente, uključujući automatski menjač, deo armaturne table i volan.

Pored tih delova izvorno iz Volvoa, modifikovana kabina ove „bube“ poseduje pun zaštitni kavez, par kožom presvučenih kadica i „zemljotresni“ audio sistem s ogromnim sabvuferom postavljenim unutar prostora za stopala suvozača.

Nakon više od tri godine vrednog rada, Hammerhead je kompletiran pred Ostinovu završnu godinu, tako da ga je svakodnevno vozio od kuće do škole, u međuvremenu postavši lokalna zvezda.

Ova fascinantna automobilska kreacija je takođe pronašla mesto na brojnim štandovima automobilskih izložbi, gde je izazvala veliku pažnju publike. U junu, Ostin se odvezao u Atlantu, gde je uveo Hammerhead u Hot Wheel Legends Tour 2022. Nimalo iznenađujuće, ova nesvakidašnja „buba“ se našla među globalnim polufinalistima ove manifestacije, a sledećeg meseca će se takmičiti za šansu da uđe u večnost i dobije oficijelni Hot Wheels 1/64 model.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime