Naslovna SPORT F1 Audi i zvanično sa Sauberom u Formuli 1 od 2026.

Audi i zvanično sa Sauberom u Formuli 1 od 2026.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Bivši šef Volkswagen grupacije, Herbert Dis, početkom maja ove godine najavio je da će se Porsche i Audi pridružiti Formuli 1 2026.

Kompanija iz Cufenhauzena je i dalje zainteresovana za učešće u najelitnijoj auto-moto seriji na svetu, uprkos tome što je potencijalni aranžman s Red Bullom propao u poslednjem trenutku. Što se marke iz Ingolštata tiče, ona je pronašla partnera u Sauberu.

Po danas obelodanjenom ugovoru, Audi će snabdevati pogonskim jedinicima Sauberove bolide počev od 2026. Da podsetimo, nova garnitura pravila će stupiti na snagu te godine, s jednom važnom stavkom, a to je potpuno prebacivanje na sintetičko gorivo za motore s unutrašnjim sagorevanjem. Prvi testovi s potpuno novim motorom će biti odrađeni 2025.

Trenutno, F1 automobili se trkaju koristeći samo 10 odsto obnovljivih goriva. Turbomotor radne zapremine 1,6 litara u V konfiguraciji ostaće u srcu pogonskog sklopa, dok pravila predviđena za 2026. apeluju na povećanje upotrebe električne energije, do 50 odsto u odnosu na trenutni nivo.

Audi planira da otkupi udeo u Sauberu, ali dodatni detalji nisu trenutno dostupni. Ono što znamo je da će „četiri prstena“ sklapati pogonsku jedinicu u Nojburgu na Dunavu u Nojburg-Šrobenhauzen distriktu. Sauber će biti zadužen za inženjering i sklapanje automobila u Hinvilu u Švajcarskoj.

Očekuje se da tim nastavi s nazivom „Sauber“ za 2024. i 2025. umesto „Alfa Romeo Racing“ oznaku, koja je u upotrebi od 2019. Pre prebacivanja na Audijeve motore, tim će koristiti usluge Ferrarijevih pogonskih jedinica.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime