Naslovna SPORT F1 Audi i zvanično sa Sauberom u Formuli 1 od 2026.

Audi i zvanično sa Sauberom u Formuli 1 od 2026.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Bivši šef Volkswagen grupacije, Herbert Dis, početkom maja ove godine najavio je da će se Porsche i Audi pridružiti Formuli 1 2026.

Kompanija iz Cufenhauzena je i dalje zainteresovana za učešće u najelitnijoj auto-moto seriji na svetu, uprkos tome što je potencijalni aranžman s Red Bullom propao u poslednjem trenutku. Što se marke iz Ingolštata tiče, ona je pronašla partnera u Sauberu.

Po danas obelodanjenom ugovoru, Audi će snabdevati pogonskim jedinicima Sauberove bolide počev od 2026. Da podsetimo, nova garnitura pravila će stupiti na snagu te godine, s jednom važnom stavkom, a to je potpuno prebacivanje na sintetičko gorivo za motore s unutrašnjim sagorevanjem. Prvi testovi s potpuno novim motorom će biti odrađeni 2025.

Trenutno, F1 automobili se trkaju koristeći samo 10 odsto obnovljivih goriva. Turbomotor radne zapremine 1,6 litara u V konfiguraciji ostaće u srcu pogonskog sklopa, dok pravila predviđena za 2026. apeluju na povećanje upotrebe električne energije, do 50 odsto u odnosu na trenutni nivo.

Audi planira da otkupi udeo u Sauberu, ali dodatni detalji nisu trenutno dostupni. Ono što znamo je da će „četiri prstena“ sklapati pogonsku jedinicu u Nojburgu na Dunavu u Nojburg-Šrobenhauzen distriktu. Sauber će biti zadužen za inženjering i sklapanje automobila u Hinvilu u Švajcarskoj.

Očekuje se da tim nastavi s nazivom „Sauber“ za 2024. i 2025. umesto „Alfa Romeo Racing“ oznaku, koja je u upotrebi od 2019. Pre prebacivanja na Audijeve motore, tim će koristiti usluge Ferrarijevih pogonskih jedinica.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstFord Fiesta odlazi u istoriju (VIDEO)
Sledeći tekstOpel Grandland GSe pristiže s 300 ks i pogonom na sve točkove

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime