Naslovna INFO Ford Fiesta odlazi u istoriju (VIDEO)

Ford Fiesta odlazi u istoriju (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ispostavlja se da su nedavni izveštaji bili tačni. Naime, Ford je oficijelno potvrdio da će proizvodnja Fieste biti ukinuta u junu 2023.

Jedna od Fordovih oznaka koje su se najduže održale na tržištu, biće zamenjena čisto električnom verzijom Pume, koja će se proizvoditi u Krajovi, u Rumuniji. „Plavi oval“ je u to ime objavio dirljiv dvominutni video klip kojim se pozdravio sa svojim popularnim modelom iz B segmenta, usput najavljujći baterijski pogonjenu Pumu.

Fiesta je u prodaji bila 47 godina kroz devet generacija. Proizvodnja ovog modela se trenutno obavlja u Kelnu, a Ford kaže da će isključivo verzija s petoro vrata biti sklapana do leta sledeće godine. Sve porudžbine će biti procesuirane a proizvođač će zadržati knjige porudžbina otvorenim dok se ne popune. Fiesta ST „hot heč“ će takođe biti ukinut 2023.

Kraj proizvodnje Fieste će takođe označiti kraj proizvodnje motora s unutrašnjim sagorevanjem u jednoj od Fordovih najvažnijih fabrika van SAD. Pogon u Kelnu će biti transformisan u „Kelnski elektrifikacioni centar“, gde će počev od sledeće godine biti proizvođen novi krosover srednje veličine pogonjen elektromototorm.

Ford želi da dostigne proizvodnju od 1,2 miliona električnih vozila u ovoj fabrici u narednih šest godina. Proizvodnja 1,0-litarskog EcoBoost trocilindraša će zauzvrat biti premeštena u pogon u Krajovi.

Da podsetimo, Ford Fiesta je lansirana 1976., a više od 18 miliona jedinica popularnog hečbeka je sklopljeno i isporučeno kupcima širom sveta. Fiesta je proizvođena u najmanje 13 različitih zemalja na globalnom planu, uključujući Veliku Britaniju, Španiju, Meksiko, Argentinu, Brazil, Južnu Afriku itd.

Dok je definitivno tužno videti odlazak sa scene modela koji je bio omiljeni prevoz miliona ljudi, američki proizvođač je ubeđen da budućnost pripada električnoj mobilnosti, te iz tog razloga sve karte polaže na elektrifikaciju, i to ubrzanim tempom. Kao rezultat toga, Ford će lansirati ni manje ni više nego tri nova čisto električna putnička automobila i četiri električna komercijalna vozila na Starom kontinentu do 2024.

Ranije ove godine, „Plavi oval“ je ukinuo Mondeo, jedan od najpopularnijih modela D segmenta u Evropi, ali Ford kaže da će iati najmanje jedan priključni hibrid ili čisto električni model u svakom segmentu na Starom kontinentu od 2026. Da li to uključuje i Mondeovog naslednika, koji se i dalje prodaje u Kini kao redizajnirani model, ostaje da nam da vidimo.

Auto Moto Show

Izvor: Ford

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime