Naslovna INFO Acura Integra pokazuje svoje potencijale na planu tjuninga

Acura Integra pokazuje svoje potencijale na planu tjuninga

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Acura Integra se vratila u gamu japanskog proizvođača ranije u toku ove godine.

Kompanija je u međuvremenu odredila tri tjunera koji će modifikovati ovaj sportski sedan, s tim što će javna premijera biti održana ovog vikenda. Međutim, Acura će takođe izložiti svoje pulene na štandu ovogodišnjeg SEMA Showa u Las Vegasu. Tjuneri su Daiđiro „Dai“ Jošihara, Sara Čoi i Koko Zurita.

Jošiharina Integra, koju je napravio Evasive Motorsports, izdvaja se Voltex bočnim krilima, masivnim zadnjim krilom i aero paketom. Automobil počiva na točkovima od 22 cola, obuvenim u Yokohama A005 trkačke pneumatike. Prednje kočnice su u ovom slučaju unapređene.

Unutrašnjost reflektuje Jošiharino trkačko iskustvo, tako da je prisutan zaštitni kavez pričvršćen u šest tačaka, sportska sedišta od kevlara, zaštitni pojasevi koji se takođe kače u šest tačaka, sportska armaturna taabla i kratka, podesiva ručica menjača. Što se unapređenja na planu performansi tiče, one uključuju novi filter vazduha, „Spoon Sports“ izduv i CSF prednji međuhladnjak.

Integra Sare Čoi je ulični trkač. Radi se o belom modelu, s belim Avan RSDF naplacima od 19 cola, što je tek početak vizuelnih unapređenja. Ovo vozilo, koje je sklopio Tony Star Performance, poseduje poseban aero paket koji Integri daruje novi prednji i zadnji odbojnik, veliko krilo, bočna krila i pragove. Pogonski sklop je dobio „Greddy Performance“ međuhladnjak, „Greddy“ hladnjak ulja i Sports Touring cat-back“ izduvni sistem.

Integra Kokoa Zarite dolazi u više „pretećem“ izdanju s „Gotham“ sivim finišem. Obloge retrovizora od ugljeničnih vlakana dodaju na tamnoj estetici, kao i crni „Kensei KNP“ naplaci od 18 cola. Što se unapređenja šasije tiče, ona uključuju ojačanje gornjih oslonaca prednjeg ogibljenja i „RSR Sport-I“ opruge.

„Wilwood“ šestoklipne čeljusti zadužene su za zaustavnu moć, s tim što automobil dobija minimalne dorade na planu pogonskog sklopa, a one uključuju novi izduv, hladan usis i međuhladnjak. Što se unutrašnjosti tiče, ova Acura poseduje „Momo“ sedišta, vezivanje u šest tačaka i Momo trkački volan.

Acura Integra je debitovala s 1,5-litarskim, četvorocilindarskim turbomotorom. Isporučuje 200 ks i 260 Nm. A-Spec paket uključuje šestostepeni manuelni menjač s usklađivanjem broja obrtaja i diferencijalom s ograničenim proklizavanjem.

Integra za 2023. startuje s cenom od 31.895 dolara, ali može s opcionalima da dostigne čitavih 45.000 američkih novčanica.

Auto Moto Show

Izvor: Acura/Honda

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime