Naslovna AKTUELNO I Mercedes-Benz napušta rusko tržište

I Mercedes-Benz napušta rusko tržište

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Brojni proizvođači automobila su napustili rusko tržište, a očekuje se da će i oni koji su ostali slediti taj primer vrlo brzo.

Poslednji koji izlazi iz Rusije je Mercedes-Benz. Kompanija je suspendovala lokalnu proizvodnju u martu, a akcije će prodati lokalnom investitoru.

Po Rojtersu, akcije nemačkog premijum proizvođača u lokalnim ograncima, koje se odnose na industrijske i finansijske usluge, biće prodate Avtodomu, lancu prodajnih salona. Ovo neće uticati na udeo u Kamazu u iznosu od 15 odsto, koji će biti prenet na Daimler Truck ove godine, kako je prvobitno najavljeno.

Avtodom će navodno potražiti tehnološkog partnera za vođenje proizvodnih pogona. „Glavni prioriteti kada je reč o usaglašavanju uslova transakcije, bili su maksimizovanje ispunjavanja obaveza prema klijentima iz Rusije, kako u pogledu postprodajnih usluga, tako i onih finansijskih. Uz to, pažnja se obratila na očuvanje radnih mesta zaposlenih u ruskim odeljenjima kompanije. To je izjavila generalna direktorka Mercedesa za Rusiju, Natalija Koroljeva.

Detalji u vezi s transakcijom u okviru koje će Mercedes napustiti Rusiju još uvek nisu poznati, ali finansijski direktor, Harald Vilhelm, rekao je da u kompaniji ne očekuju da će ovaj potez imati bilo kakav značajni uticaj vezan za njenu profitabilnosti i finansijsku poziciju koja je ranije prognozirana.

Sa zvaničnog stanovišta, nije poznato da li će dogovor uključiti klauzulu o otkupu. Ipak, informacije u medijima tvrde da bi ugovor mogao da sadrži takvu klauzulu. Nakon svega, i drugi proizvođači su bili u sličnoj poziciji. Renault i Nissan, primera radi, ostavili su otvorena vrata za eventualan povratak na rusko tržište, tako što su u ugovor uključili klauzulu o eventualnom otkupu u periodu od šest godina.

U smislu prodaje, Mercedes je zabeležio pad od 72,8 odsto u Rusiji od januara do septembra u odnosu na isti period prošle godine, kada je plasirao 9.558 vozila.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime