Naslovna INFO Alfa Romeo zvanično najavljuje superautomobil u martu 2023.?

Alfa Romeo zvanično najavljuje superautomobil u martu 2023.?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Bio je to jun 2018. kada je Alfa Romeo najavila trijumfalan povratak GTV-a i 8C. Međutim, ova dva automobila su u međuvremenu otkazana.

Ipak, lansirano je par oficijelnih tizera i neki „sočni“ preliminarni podaci koji se tiču tehničkih specifikacija. GTV je trebalo da bude kupe četvorosed s odnosom mase među osovinama od 50:50, pogonom na sve točkove (s vektorisanjem obrtnog momenta) i preko 600 ks.

Još uzbudljiviji je trebalo da bude 8C dvosed, označen kao kupe sa središnje pozicioniranim motorom s monokok šasijom od ugljeničnih vlakana i elektromotorom za pogon prednje osovine. U to vreme, iz Alfe su saopštili da će novopečeni superautomobil raspolagati s preko 700 ks, što bi mu obezbedilo sprint do „stotke“ za manje od tri sekunde. Međutim, oba projekta su ukinuta, a za utehu smo dobili Giuliju GTA/GTAm.

Pre nego što Alfa Romeo postane čisto električna marka kasnije u toku ove dekade, ovaj kultni italijanski brend će verovatno imati rasni sportski automobil u ponudi. Žan-Filip Imparato, šef Alfe Romeo, rekao je u nedavnom intervjuu da je kompanija nekoliko meseci udaljena od zvaničnog odobrenja za početak proizvodnje. U idealnom scenariju, javna objava bi mogla pristigne najranije u martu 2023. Spekuliše se da bi moglo da se radi o hiperautomobilu s cenovnom etiketom duboko u „šestocifrenoj“ zoni.

Detalji u vezi s novajlijom su još uvek pod velom misterije, tako da sve što možemo da radimo je da pomešamo maštu s logikom. Čini se malo verovatnim da će Stellantis investirati u novi motor velike radne zapremine za model ograničene serije. Umesto toga, racionalnije deluje instalacija 2,9-litarskog V6 twin-turba iz Giulije i Stelvije Quadrifoglio, uz asistenciju hibridnog sistema.

U sedanima s GTA oznakom, radi se o 550 ks i 600 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Nije poznato da li postoji prostora za više snage, ali je isto tako izvesno da će do toga doći ako se Alfa odluči za hibridni pogon.

Bez obzira na pogonski sklop, ljubitelji Alfe će sigurno biti oduševljeni planom da se „otpeva labudova pesma“ motoru s unutrašnjim sagorevanjem na ovakav način. Novajlija će bez dileme postati klasik onog momenta kada siđe s proizvodne linije, jer će biti poslednji svoje vrste.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime