Naslovna ECO TECH Honda odbacuje lažne ručne menjače za svoje električne modele

Honda odbacuje lažne ručne menjače za svoje električne modele

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kao što je poznato, električni automobili imaju motore postavljene direktno na osovinu ili osovine u nekim slučajevima.

To znači da se snaga direktno šalje na točkove, bez potrebe za mehanizmom koji je s motora prenosi na put. Upravo zbog toga Teslini modeli poseduju „jednostepenu transmisiju“ a Audijevi i Porscheovi „dvostepenu“ radi efikasnije vožnje pri visokim brzinama.

Mada je ovo odsustvo gubitka snage praktično učinilo sve menjače bespotrebnim u sferi električnih automobila, ujedno doživljavamo nestanak manuelnih jedinica, poslovično omiljenih kod automobilskih entuzijasta. U to ime, u Hondi nisu voljni da kupcima priušte ručice menjača u elektromobilima, što je u kontrastu s onim što je patentirala Toyota, konstruisavši manuelne menjače za električne automobile.

U nedavnom intervjuu, šef Honde, Tošihiro Mibe i glavni čovek za elektrifikaciju, Šinđi Ojama, potvrdili su da lažni manuelni menjači najverovatnije neće biti prisutni u budućim Hondinim elektromobilima. To uključuje i dva sportska električna automobila, potvrđeno je u okviru revidiranih planova objavljenih ranije ove godine.

Manuelni menjači, u smislu kontrole, interakcije, preciznog tajminga i sinhronizacije u korišćenju tri papučice i ručice, vožnju čine primamljivijom. U Hondi kažu da će pronaći druge načine na vožnju električnih automobila učine zabavnijom, ali to ne uključuje simulaciju manuelnih menjača.

S tim u vezi, nove Honde s ručicom za promenu stepena prenosa neće još dugo biti u ponudi, ali će ipak proći neko vreme pre nego što Honda Civic i Acura Integra s dostupnim ručnim menjačima budu stvar prošlosti.

Što se tiče budućih električnih sportskih modela Honde, ostaje nam da vidimo kakvu konfiguraciju će japanska marka primeniti kada je reč o prenosu snage. Prilično je izvesno da neće biti lažnog zvuka „turiranja“, niti lažne ručice menjača.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime