Naslovna ECO2 Na elektrifikovana vozila se odnosilo 43 odsto prodaje u trećem kvartalu u...

Na elektrifikovana vozila se odnosilo 43 odsto prodaje u trećem kvartalu u EU

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Na elektromobile i hibride se odnosi gotovo polovina prodaje novih automobila u trećem kvartalu u EU.

Čisto električna i hibridna vozila su u Evropskoj uniji u trećem tromesečju uknjižila 43 odsto od ukupne prodaje, sudeći po podacima ACEA-e.

Čisto električna vozila, priključni hibridi i konvencionalni hibridi, prošle godine su zabeležili manje od 40 odsto od ukupne prodaje u istom vremenskom periodu.

Prodaja čisto električnih modela je porasla za 22 odsto u odnosu na treći kvartal 2021.

EU je, kao što smo nedavno pisali, podržala zabranu prodaje novih automobila s motorima s unutrašnjim sagorevanjem počev od 2035., tako da će na koncu svi automobili biti s nultom emisijom.

Nacionalne i lokalne vlasti povlače subvencije i povlastice na kupovinu priključnih hibrida, stavljajući akcenat na čisto električne automobile.

Prodaja „plug-in“ hibrida je pala šest odsto tokom trećeg tromesečja. Što se tiče benzinski pogonjenih vozila, njihov plasman je manji za 3,3 odsto, ali su i dalje najpopularnija opcija u EU s 38 odsto od ukupne prodaje. Kada su u pitanju dizeli, oni su takođe doživeli smanjenje prodaje, i to za 4,7 odsto, tako da njihovo tržišno učešće iznosi 17 odsto.

Ne tako davno, 2015., na dizel vozila se odnosilo 52 odsto prodaje automobila u EU. Međutim, nakon dizel skandala VW grupacije, njihova popularnost je počela naglo da opada.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime