Naslovna AKTUELNO Toyota bZ Compact SUV

Toyota bZ Compact SUV

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ovo je svojevrstan Toyotin putokaz u budućnost.

Toyotin BEV (Battery Electric Vehicle) SUV koncept donosi čist i beskompromisan pristup dizajnu u kombinaciji s primenom održivih materijala s malim uticajem na okolinu.

Moderan dizajn enterijera dodatno poboljšan ličnim asistentom u automobilu. Novi koncept nagoveštava buduće korake u Toyotinoj bZ gami.

Novi Toyotin bZ Compact SUV svoju svetsku premijeru ima na Salonu automobila u Los Anđelesu. Toyota na taj način daje nagoveštaj kakva bi mogla da bude budućnost koju donosi koncept bZ u verziji kompaktnog SUV-a, proširujući viziju kompanije pod okriljem brenda „bZ“ (Beyond Zero – Preko nulte granice).

Toyotin bZ Compact SUV koncept je osmišljen kao čisto baterijsko električno vozilo (BEV – Battery Electric Vehicle, baterijsko električno vozilo), koristeći ideje čistog i vedrog dizajna. Ovaj pristup slavi dualnost vozila koje istovremeno nudi minimalistički dizajn, koji bi se očekivao od BEV-a, s vitalnošću budućnosti. Koncept predstavlja vozilo s nultom emisijom štetnih gasova, za čiju proizvodnju su odabrani održivi materijali s malim uticajem na okolinu, koji istovremeno omogućavaju dinamične performanse, primenu vodeće tehnologije i moderan izgled automobila.

Aerodinamični oblik koncept vozila unapređuje njegov futuristički izgled, prepoznatljiv po točkovima postavljenim u samim uglovima karoserije čime je naglašen agresivan stav, stvarajući utisak kao da se vozilo kreće čak i kada stoji. Kratki prepusti i uglovi zaokreta doprineli su da ovaj koncept poprimi izgled vozila napredne tehnologije, dok mu suženi dizajn kabine daje agilan izgled s malim otporom vazduhu.

Oštre linije se protežu i na unutrašnjost automobila, s vrhunski izrađenim detaljima koje rezultiraju prepoznatljivim izgledom. Kako bi tema Beyond Zero bila potpuno zaokružena, dizajnerski tim je kreirao nekoliko ekološki prihvatljivih rešenja, poput sedišta napravljenih od biljnih i recikliranih materijala. Lični asistent u automobilu povezuje vozača i putnike s vozilom pomoću zvučnih i vizuelnih signala za osvetljenje koji se preliva po kabini, odgovarajući na zahteve ili komande putnika u prednjem ili zadnjem delu.

Svojom porukom Beyond Zero, Toyota zamišlja budućnost u kojoj se neutralnost ugljenika dostiže praktičnim uvođenjem portfelja proizvoda s naprednim, alternativnim gorivom i tehnologijama pogonskih agregata s nultom emisijom. Raznovrsna ponuda elektrifikovanih proizvoda pomoći će Toyoti da ostvari svoj zacrtani globalni cilj u vezi s ugljeničnom neutralnosšću do 2050. godine.

Više informacija o ovom konceptu biće saopšteno u decembru 2022. godine.

Izvor: Toyota

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstVozili smo Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 s 280 ks
Sledeći tekstAbarth postaje električan i globalno prisutniji

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime