Naslovna AKTUELNO Poznati finalisti izbora za “Evropski automobil godine 2023.”

Poznati finalisti izbora za “Evropski automobil godine 2023.”

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Dobili smo listu finalista za izbor „Evropskog automobila godine 2023.“.

Žiri, koji se sastoji od preko 60 članova iz nekoliko evropskih zemalja, odabrao je sedam automobila iz šire liste koja je uključivala 27 kandidata. Ono što je interesantno je da svi finalisti poseduju neki vid elektrifikacije.

Konačno glasanje će se obaviti početkom januara. U toj rundi će se ujedno i odlučiti o pobedniku, koji će biti proglašen na ceremoniji upriličenoj na 100. Brussels Motorshowu 13. januara 2023.

Finalisti:

  • Jeep Avenger
  • Kia Niro
  • Nissan Ariya
  • Peugeot 408
  • Renault Austral
  • Toyota bZ4X/Subaru Solterra
  • Volkswagen ID. Buzz

Pobednik za 2023. godinu će uslediti nakon trijumfa Kije u 2022., kada je za „Evropski automobil godine“ proglašen EV6, prvi korejski model koji se ikada našao na tronu. Sakupio je 279 poena, uz 12 individualnih maksimalnih ocena, nakon oštre borbe s Renault Meganeom E-Tech Electric. Hyundai Ioniq, sestrinski model EV6, bio je treći, što je sjajan uspeh za južnokorejski konglomerat.

Kao što je poznato, izbor za  „Evropski automobil godine“ je međunarodni događaj, čiji se žiri sastoji od iskusnih evropskih automobilskih novinara. U ovom izboru nema kategorija i zasebnih klasa, tako da je pobednik samo jedan.

Ove godine se žiri sastojao od 61 člana iz 23 evropske zemlje, gde je svaku državu zastupao proporcionalan broj novinara u odnosu na veličinu tržišta i važnosti u automobilskoj industriji. Francuska, Nemačka, Velika Britanija, Italija i Španija imaju po šest članova, dok ostale zemlje imaju manji broj predstavnika.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime