Naslovna INFO Alfa Romeo Giulia SWB Zagato pristiže već sledeće godine

Alfa Romeo Giulia SWB Zagato pristiže već sledeće godine

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Čuvena italijanska dizajnerska kuća, Zagato, pozvana je da asistira Alfi Romeo u kreiranju modela limitirane serije, baziranog na Giuliji.

Italijanska marka će udružiti snage s karoseristima iz Zagata u cilju kreiranja novog sportskog modela pod nazivom Giulia SWB Zagato. Ne treba ga mešati s takođe modelom limitirane serije, koji je potvrđen od strane šefa Alfe Romeo, Žan-Filipa Imparata, koji takođe treba da pristigne 2023., kako u benzinskoj, tako i električnoj varijanti. Giulia SWB Zagato će biti zaseban model, sa stajlingom koji inspiraciju pronalazi u originalnom kupeu.

Očekuje se da Giulia SWB Zagato podeli svoju osnovnu arhitekturu s aktuelnom limuzinom, a samo ime sugeriše da će uključiti skraćeno međuosovinsko rastojanje. Stajling, što možemo pretpostaviti iz priloženog „tizera“, najverovatnije će biti drugačiji u odnosu na postojeći dizajnerski jezik Alfe Romeo, sa svetlosnom trakom koji proteže duž očigledno u odnosu na Giuliju drugačijeg zadnjeg dela.

Takođe se očekuje da benzinski pogonjena Giulia SWB Zagato poseduje 2,0-litarski twin-turbo V6 motor s cilindarskim redovima pod 90 stepeni, koji pronalazimo u Quadrifoglio modelima. Kao i u slučaju performantne limuzine, menjač će verovatno biti osmostepeni manuelni, koji će snagu kanalisati na zadnje točkove uz asistenciju elektronski kontrolisanog diferencijala s ograničenim proklizavanjem.

Odnos između Alfe Romeo i Zagata je dugo bio plodan u prošlosti, s tim što je poslednji fabrički zajednički projekat bio „Torinska zver“ iliti SZ, iz 1989. godine. Od tada, ove dve robne marke su sarađivale na limitiranim serijama poput TZ3 Stradalea, koji je proizveden u samo devet primeraka, na platformi pozajmljenoj od Dodge Vipera ACR. Inicijalna konceptna verzija TZ3 je takođe predstavljena, ali na arhitekturi 8C Competizionea, koja je opet u velikoj meri prenesena iz Maseratija.

Dakle, pre nego što Alfa Romeo postane čisto električni brend 2027., ovaj italijanski proizvođač ima još par aduta u rukavu, koji će profitirati na široj saradnji u okviru Stellantis grupacije. Na sreću, nećemo morati dugo da čekamo da bismo videli šta je u igri.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime