Naslovna ECO2 Hyundai Ioniq 5 vs Kia EV6 (VIDEO)

Hyundai Ioniq 5 vs Kia EV6 (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Hyundai Motor grupacija je lansirala dva električna krosovera koji između sebe dele gotovo sve.

Naravno, reč je o Hyundai Ioniqu 5 i Kiji EV6. Oba modela počivaju na Electric Global Modular platformi (E-GMP), raspolažu identičnim pogonskim sklopovima i gotovo su podjednake mase, mada ne možemo reći da su „jednojajčani blizanci“, i to iz raznoraznih razloga.

Međutim, bez obzira na sličnosti između ova dva elektromobila, pobednik u trci ubrzanja može biti samo jedan. Duel je dokumentovao Technically Jeff u priloženom video klipu.

Kao što smo naveli, i Hyundai Ioniq 5 i Kia EV6 počivaju na E-GMP arhitekturi, koja čini osnovu i za Genesis GV60 za 2023. Pogonski sklop isporučuje 325 ks i 605 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Pogon je naravno na sve točkove.

U smislu trkanja, postoji suptilna razlika između dva dotična modela. Naime, Ioniq 5 dolazi u SE trimu, što znači da je nešto lakši od EV6, koji poseduje kuku za prikolicu. Međutim, važno je napomenuti da je vlasnik Kije opremio svog ljubimca lakim kovanim Titan 7 naplacima, koji utiču na neogibljenu masu i praktično neutrališu višak koji donosi kuka za vuču prikolice.

Da li lakši Ioniq 5 može da nadmaši EV6 uz pomoć ove blage prednosti? Sudeći po onome što možemo da vidimo u klipu, čini se da je vozač EV6 malo ranije startovao, što mu je pružilo prednost iz mesta, a razlika koju je napravio, praktično je ostala neizmenjena do kraja, što sugeriše da je start bio pošteniji, rezultat bi bio „tešnji“.

https://youtu.be/-kGqAsR4pP0

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime