Naslovna INFO Honda će Type R duh i oznaku nastaviti da neguje i u...

Honda će Type R duh i oznaku nastaviti da neguje i u budućnosti

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Peugeot je ukinuo GTi modele pre par godina, a Renault će uraditi isto 2023. s RS-om. Budući da je Ford najavio planove vezane za ukidanje Fieste i Focusa, nestaće i ST modeli. Pored toga, Hyundai N neće u skoro vreme dobiti drugu generaciju.

Ipak, nisu sve nade raspršene što se tiče „hot heč“ modela. VW je još ranije saopštio da će se držati GTI oznake. Honda takođe neće odustati od uzbudljive ponude, bar tako kaže glavni inženjer Civica Type R.

U nedavnom intervjuu, Hideki Kakinuma je rekao da „bez Type R-a nema ni Honde“. On je dodatno objasnio da japanski proizvođač duboko veruje da je zadovoljstvo u vožnji suština privatnog prevoza. Naravno, ostao je realističan u vezi sa sve strožom ekološkom regulativom i sveopštom elektrifikacijom.

„Iz razloga težnje ka ostvarivanju ugljenične neutralnosti i ekološke regulative koja je sve stroža, veoma je teško zamisliti sportski model u tim zadatim okvirima.“

Dobre vesti su da Honda ove prepreke vidi kao „nove izazove u planovima da našim kupcima pružimo uživanje u vožnji“. S tim u vezi, Kakinuma je rekao da kompanija ostaje posvećena lansiranju dodatnih Type R modela.

Ono što je takođe interesantno je da je spomenuo da bi i dalje moglo da bude prostora za performantni automobil s motorom s unutrašnjim sagorevanjem, mada ne gaji velike nade u vezi s tim.

Japanski inženjer je rekao da ugljenična neutralnost i dalje može biti postignuta sa „SUS“ automobilom, što ukazuje na to da Kakinuma verovatno na umu ima sintetička goriva. Kao fusnotu treba spomenuti da Toyota eksperimentiše s motorima s unutrašnjim sagorevanjem koji kao gorivo koriste vodonik.

Sa strožom Euro 7 regulativom koja će na snagu stupiti nešto kasnije u toku ove dekade, budućnost ne izgleda blistavo za konvencionalno pogonjene automobile.

Kakinuma stvari argumentuje time što kaže da Type R ne mora nužno da ima benzinski agregat, budući da električni ili hibridni model može da ponese dotični bedž ukoliko je zabavan za vožnju. Da podsetimo, ranije u toku ove godine, Ko Jamamoto, tehnički savetnik Honde Motor Europe, nije isključio mogućnost lansiranja „plug-in“ hibridnog Civica Type-R, baziranog na nedavno predstavljenom modelu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime