Naslovna AKTUELNO Citroen C5 X u Srbiji

Citroen C5 X u Srbiji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

C5 X je novi vodeći model u Citroënovoj gami, obnavljajući segment velikih vozila originalnog izgleda i ujedno predstavljajući spoj limuzine i karavana.

Ovo je inovativna ponuda u tradiciji velikih Citroëna. Novi izgled limuzine izražava savremenost, statusni simbol i inovativnost, koje očekuju kupci ovog segmenta, alii kupci SUV-a.

C5 X uvodi, kao svetsku premijeru, aktivno oslanjanje Citroën Advanced Comfort, koje pojačava utisak da se leti na čarobnom ćilimu, osećaj koji je blisko povezan s Citroënovom istorijom. Poziva na putovanje i svojom kabinom koja je poput dnevne sobe, s prepoznatljivim komforom sedišta Advanced Comfort i prostranošću bez premca, naročito na zadnjoj klupi. Prtljažnik, sa zapreminom od 545 litara i brižljivom završnom obradom, potpuno odgovara ljubiteljima karavana.

Uživanje u kabini je pojačano vrhunskim tehnologijama koje olakšavaju korišćenje vozila, kao što su prošireni Head Up displej prikaz u visini očiju, Highway Driver Assist sistem za pomoć u vožnji koji smanjuje mentalni napor vozača, ili novi interfejs za komunikaciju i zabavu s touchscreen HD ekranom od 12’’ sa glasovnim prepoznavanjem i prikazom koji može da se personalizuje pomoću vidžeta ili na tablet “S modelom C5 X, Citroën je dobio ambiciozno i vrhunsko vozilo, pravo osvajajuće sredstvo za klijente koji, sve radije, odlaze u otkrivanje sveta. U pitanju je odvažna ponuda koja predstavlja celokupno Citroënovo umeće po pitanju zadovoljstva, koje je, ovde, podignuto do umeća življenja”, ističe Vensan Kobe, generalni direktor Citroëna.

Već na prvi pogled C5 X izaziva iznenađenje i uzbuđenje u veoma tradicionalnom D segmentu. Svojim snažnim konceptom, jedinstvenim na tržištu, C5 X se pozicionirao na sam vrh Citroën game. Silueta modela C5 X se odmah ističe: čvrsto se širi iznad točkova, deluje veoma robusno i nesumnjivo prikazuje status. Menjajući D segment, ova silueta predstavlja spoj limuzine i karavana, kojima su dodati elementi SUV-a i gde je posebna pažnja posvećena aerodinamičnosti.

Dugačak poklopac motora, meke i aerodinamične linije, visoka šasija, sve to doprinosi dinamičnosti i različitosti. Ovi detalji podsećaju na prestižne modele koji su obeležili istoriju Citroëna. Poklopac prtljažnika je još jedno obeležje velikih Citroëna, pruža praktičnost karavana, a istovremeno ima široki i funkcionalni otvor i nizak utovarni prag za lakše svakodnevno korišćenje.

Izdignuti položaj ostvaren je zahvaljujući visokom klirensu i točkovima velikog prečnika od 720 milimetara s gumama od 19’’. Sve ovo pruža viši položaj u vožnji i doprinosi većoj sigurnosti i vidljivosti kao elementima koje kupci SUV-a veoma vole. Međuosovinsko rastojanje od 2785 milimetara garantuje veliku prostranost pozadi, a sa dužinom od 4805, širinom od 1865 i visinom od 1485 milimetara, smešten je u sam centar D segmenta. C5 X predstavlja novi Citroënov svetlosni potpis u obliku latiničnog slova “V”, i napred i pozadi. Odmah prepoznatljiv i asocirajući uvek na Citroën, ovaj tehnološki svetlosni potpis ima LED farove u celoj gami. Vidljiv i danju i noću on naglašava neobičnu siluetu modela C5 X.

“Svojim inovativnim stilom koji spaja eleganciju limuzine, dinamičnost karavana i umirujući izgled SUV-a, C5 X prikazuje Citroënov odvažan stil. Njegov jedinstveni izgled, aerodinamične linije i njegov moderni svetlosni potpis čine od njega pravo Citroën vozilo koje se odmah prepoznaje na putu”, reči su Pijera Leklerka, direktora dizajna Citroëna.

POZIV NA PUTOVANJE U POTPUNOJ UDOBNOSTI

Iz kabine C5 X širi se osećaj topline, sigurnosti i prostranosti. Prosto poziva na putovanje svojim velikim dimenzijama, jedinstvenom pažnjom koja je posvećena detaljima i praktičnošću bez premca. Elegancija i komfor, udruženi sa inovativnom, ali diskretnom tehnologijom, ključne su reči ove unutrašnjosti koja pruža dobrodošlicu, potpuno u skladu sa Citroënovom tradicijom. Sedišta Advanced Comfort predstavljaju uzor po pitanju udobnosti. Osećaćete se kao kod kuće, u vašoj dnevnoj sobi. Ona pružaju udobnost pri sedenju i vizuelnu udobnost zahvaljujući posebnoj oblozi. Dinamična udobnost, kao i udobnost položaja tela je postignuta veoma gustom penom u sedištu, koja vam omogućava da se osetite opušteno čak i pri dužim putovanjima.

Oslanjanje Citroën Advanced Comfort je prava Citroënova ekskluzivnost, čiji je cilj da se ponovo stvori utisak da se leti na čarobnom ćilimu (koji je postojao kod legendarnih Citroëna iz prošlosti) dok se prelazi preko prepreka i rupa. Sa tri različita režima upravljanja oslanjanjem poboljšava se efikasnost hidrauličnih progresivnih jastuka, pružajući dodatni komfor i stabilnost u krivinama. Pri dizajniranju C5 X-a, kabina je bila centralna preokupacija Citroëna. Napred su udobna sedišta sa velikim prostorom i prečišćena instrument tabla. Pozadi veličinom poziva na odmor i opuštanje, sa izuzetnim prostorom za noge, širinom i velikim rastojanjem od krova.

Udobnost u kabini je povećana osvetljenjem, zahvaljujući zastakljenoj površini od 360° oko vozila, uključujući prozor na C stubu, kao i velikom staklenom krovu koji može da se otvori i koji pušta onoliko svetlosti koliko želite. Za što opuštenija putovanja posebna pažnja je posvećena zvučnoj izolaciji uz višeslojna stakla napred i pozadi, koja stvaraju izolaciju od spoljašnje buke. Pri dizajniranju C5 X-a, praktični aspekti su osmišljeni do najsitnijeg detalja. Velika zapremina prtljažnika od 545 litara, ravan pod kad je zadnja klupa spuštena, čime se dobija korisna zapremina do 1640 litara, široki i funkcionalni otvor, ravni zidovi i nizak prag, motorizovani poklopac prtljažnika koji omogućava da ga otvorite ili zatvorite bez korišćenja ruku sve to umnogome utiče na ekskluzivnost C5 X-a. U kabini postoje mnogobrojne pažljivo obrađene dodatne pregrade u kojima možete da držite različite predmete.

TEHNOLOGIJA U SLUŽBI SIGURNOSTI I BEZBRIŽNOSTI U KABINI

C5 X usvaja vrhunske tehnologije kako bi putovanja postala bezbrižnija, sigurnija, čak i zabavnija. C5 X predstavlja novi korak prema bezbednosti, prošireni Head Up displej u boji na vetrobranu u visini očiju. S obzirom na njegove velike dimenzije vozač ne mora da skreće pogled sa puta da bi dobio informacije koje želi. C5 X uvodi, kod Citroëna i potpuno novi komunikacijski interfejs. Udružen sa HD ekranom u boji od 12’’ osetljivim na dodir, sa 4USB utičnice tipa C i sa bežičnim punjenjem pametnog telefona, on se ažurira u realnom vremenu, preko Clouda i prihvata Mirror Screen bez potrebe da se pametni telefon poveže. Interfejs je osmišljen kao tablet osetljiv na dodir preko koga se daju različite komande: ima mogućnost personalizacije, podešavanja i postavke prikaza, vidžete na početnom ekranu, prirodno glasovno prepoznavanje ili efikasnog ličnog asistenta koji razume šta mu se kaže i koji odgovara na pitanja i izvršava naredbe.

Kada su sistemi za pomoć u vožnji u pitanju, C5 X je tehnološki na samom vrhu zahvaljujući različitoj opremi na vozilu: radarima, kamerama, senzorima. C5 X nudi najbolje po pitanju poluautonomne vožnje nivoa 2, u skladu sa važećim zakonima. Highway Driver Assist kombinuje prilagodljiv regulator brzine sa funkcijom Stop & Go i sistemom za pomoć u održavanju vozila u traci. Na ovaj način vozač ne mora više da upravlja brzinom ili putanjom, vozilo preuzima brigu o ovim funkcijama.

Takođe, mnogi drugi uređaji olakšavaju svakodnevnu vožnju, kao što su: širokopojasni nadzor mrtvog ugla, Rear Cross Traffic Alert koji otkriva opasnost u blizini vozila pri vožnji unazad, Top 360 Vision koji olakšava upravljanje tako štoprikazuje spoljašnje okruženje na ekranu, ili otključavanje i pokretanje vozila bez ključa. Sa C5 X-om Citroën daje istovremeno i emotivan i racionalan odgovor kupcima D segmenta koji traže savremen, prefinjen, udoban i svestran automobil. Svojim jedinstvenim izgledom, povećanom udobnošću i tehnološkim inovacijama C5 X nudi zadovoljstvo i sigurnost koji su deo Citroënove tradicije.

PR saopštenje

* Konfigurator sa cenama za C5 X na sajtu Citroen.rs

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime