Naslovna AKTUELNO genR5 – prva NFT kolekcija Renaulta

genR5 – prva NFT kolekcija Renaulta

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Prva kolekcija nezamenljivih tokena, stovrena u čast Renaulta 5.

Renault najavljuje ulazak na tržište unikatnih tokena (NFT) kao digitalnih potvrda o vlasništvu. Reč je o jedinstvenim identifikatorima koje nije moguće kopirati, zameniti ili podeliti na više delova. Ovi identifikatori se registruju na blockchainu i služe kao potvrda o autentičnosti i vlasništvu. Osim toga, dolaze u različitim oblicima: kao slika, video zapis, zvučni zapis i sl. 

Renaultova prva kolekcija nezamenljivih tokena inspirisana Renaultom 5, genR5, u prodaju stiže 15. decembra ove godine. To je prvi projekat kojim brend odaje počast stvaranju kultnog modela 70-ih! Svoju kreativnost je izrazio kroz generativnu umetnost i stvaranje 1972 jedinstvena unikatna tokena (1972. je godina kada je Renault 5 plasiran na tržište).  

Svaki od 1972 jedinstvenih tokena koji su raspoloživi za prodaju je koncipiran kao video u trajanju od devet sekundi o Renaultu 5, popraćen ekskluzivnom naslovnicom, dinamičnim osvetljenjem i zvučnim efektima. 

Kolekciju genR5 su inspirisale četiri kultne verzije modela Renault 5. Kolekcija sadrži: 

  • 100 NFT-a električnog Renaulta 5, u čast 100 revolucionarnih električnih automobila proizvedenih od 1972. do 1974.
  • 160 NFT-a Renault 5 Turbo koji simbolizuje 160 konja snažan motor ovog kompaktnog automobila i sportski duh brenda Renault
  • 450 NFT-a Renault 5 Le Car Van koji simbolišu broj primeraka ovog ograničenog modela koji je proizveden u Francuskoj i dizajniran za američko tržište
  • 1262 NFT-a Renault 5 TL, simbola revolucije u segmentu gradskih automobila

Svaki NFT će biti nasumično dodeljen i vidljiv tek nakon završene kupovine, a kupcima će omogućiti pristup posebnim pogodnostima.  Osobe koje prvi put kupuju NFT i plaćaju tradicionalnom valutom ili bankovnom karticom kao i stručnjaci za internet treće generacije koji plaćaju kriptovalutom moći će da sebi priušte NFT iz ove kolekcije po istoj pristupačnoj ceni. 

Na platformi R3NLT (https://nft.renault.com/fr) možete pratiti obaveštenja o prodaji ili da se prijavite kako biste primali važna obaveštenja o kupovini NFT-a genR5.  

Renault će o svim pogodnostima redovno izveštavati preko sopstvenih korisničkih profila na platformama Discord (R3NLT Discord) i Twitter (Renault_NFT). 

Vlasnici NFT-ova genR5 će moći da učestvuju u stvaranju kolekcionarskih proizvoda The Originals koji će zatim biti dostupni u ekskluzivnoj ograničenoj kolekciji. Osim toga, vlasnici će primati i obaveštenja o novitetima iz budućih kolekcija. 

„Pridruživanje zajednici R3NLT je isto kao sklapanje posebnog odnosa sa brendom koji pruža nova iskustva za sve entuzijaste, a kolekcija NFT-ova posvećenih Renaultu 5 je savršena prilika za tako nešto!” Arnaud Belloni, direktor marketinga brenda na globalnom nivou.

genR5, inkluzivni pristup u okviru društveno odgovornog projekta Give Me 5

Svi vlasnici jedinstvenih tokena genR5 automatski postaju sponzori projekta Give Me Five, s obzirom da će 50 % prihoda od prodaje NFT-a biti uloženo u finansiranje inicijativa za informisanje javnosti. Give Me 5 je društveno odgovorni projekat brenda Renault, prvenstveno namenjen obnovi teniskih terena za mlade u radničkim četvrtima. 

Renault je u okviru ove inicijative ove godine obnovio tri teniska terena u Marseju, Lionu i Grigniju. 

Renault predstavlja R3NLT, platformu zasnovanu na internetu treće generacije

Puštanjem u prodaju svoje prve NFT kolekcije i sa ciljem da započne dugoročni projekat, Renault je pokrenuo sopstvenu platformu R3NLT, dostupnu na sledećem linku: https://nft.renault.com/fr.

Platforma bi oko projekta trebala da okupi veliku zajednicu entuzijasta, kako pravih majstora za web 3.0. tako i potpunih početnika. 

Ova sigurna platforma je jedina na kojoj će se nuditi unikatni tokeni brenda Renault, a služiće i za stvaranje posebnog odnosa sa brendom. Platforma će omogućiti korisnicima da na siguran način pristupe svojim novčanicima i razvijaće se u skladu sa budućim lansiranjima. 

Na ovoj platformi, baziranoj na internetu treće generacije, kupce Renaultovih NFT-a čekaju jedinstvena iskustva: 

  • specijalni događaji organizovani u partnerstvu sa Renaultom 
  • ekskluzivne testne vožnje 
  • susreti sa dizajnerima brenda 
  • „preshow“ predstavljanja
  • privatni obilasci mesta koja do tada nisu bila otvorena za javnost. 

Izvor: Renault

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime