Naslovna ECO2 Prosečna potrošnja automobila u SAD 9,26 l/100 km

Prosečna potrošnja automobila u SAD 9,26 l/100 km

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Prosečna potrošnja u SAD za 2021. modelnu godinu ostala je identična onoj iz prethodne godine.

Godišnji Automotive Trends Report Agencije za zaštitu životne sredine (EPA), pokazuje da je prosečna potrošnja vozila tokom prošle godine iznosila 9,26 litara na pređenih 100 kilometara. Isti rezultat je postignut i 2020.

U izveštaju se kaže da je ovo rekordno visoka flotna potrošnja, koja predstavlja povećanje u odnosu na rezultate iz 2004. za 32 odsto. S druge strane, realna emisija ugljen-dioksida za nove automobile je smanjena, i iznosila je 347 grama po pređenoj milji, što je po EPA-i, još jedna rekordna vrednost.

„Današnji izveštaj demonstrira značajan napredak koji smo napravili da bismo obezbedili čist vazduh za sve, jer proizvođači automobila nastavljaju s implementiranjem inovacija i korišćenjem naprednijih tehnologija u cilju smanjenja emisije“, rekao je administrator EPA-e, Majkl. S. Regan. „Radeći zajedničkim snagama u okviru javnog i privatnog sektora, mi možemo ostvariti EPA-inu emisiju koja podrazumeva zaštitu javnog zdravlja, posebno kada je reč o najugroženijoj populaciji, i ići dalje s ambicioznom agendom predsednika Bajdena koja za cilj ima borbu s klimatskom krizom.“

Međutim, podaci iz 2021. pokazuju da je „Detroitska trojka“ među tri najniže rangirana proizvođača u izveštaju. Stellantis je ostvario prosečnu potrošnju od 11,04 l/100 km, dok je General Motors bio neznatno bolji s 10,9 l/100 km. Ono što najviše zabrinjava je što je Stellantis proizvođač s najvišom prosečnom potrošnjom 10 godina zaredom.

Tesla, u međuvremenu, kompanija je s najnižom prosečnom potrošnjom u poslednje četiri godine, ali je to potpuno razumljivo s obzirom na to da se radi o proizvođaču električnih automobila. Za 2021., Tesla Model 3 je bio najekonomičniji model, ali EPA-ini preliminarni podaci za 2022. pokazuju da bi mogao da ga nadmaši Lucid Air. U segmentu vozila s motorima SUS, Mitsubishi Mirage je zadržao vodeće mesto iz 2021. s prosekom od 5.65 l/100 km.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime