Naslovna INFO Andreas Zajdl na čelu Sauber grupacije

Andreas Zajdl na čelu Sauber grupacije

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Sauber grupacije i Alfa Romeo sa zadovoljstvom saopštavaju da je Andreas Zajdl postavljen za novog glavnog izvršnog direktora švajcarske kompanije.

Zajdl će na svoju novu poziciju stupiti u januaru 2023. godine i njegov zadatak biće da nastavi rast grupe u celini, dok se Sauber pozicionira kao jedan od najsjajnijih sportskih i industrijskih igrača na tržištu.

Andreas Zajdl je rođen u gradu Pasau u Nemačkoj, a započeo je svoju karijeru u auto-moto sportu na Formula 1 projektu kompanije BMW, gde je takođe radio kao direktor trkačkih operacija u Sauber grupaciji dugi niz godina. Kao direktor tima u kompaniji Porsche, Zajdl je kasnije proslavio nekoliko svetskih šampionata i tri celokupne pobede na prestižnom „24 Hours of Le Mans“ turniru u periodu između 2015. i 2017, pre nego što je postao direktor McLaren F1 tima 2019. godine. 

Zajdl preuzima poziciju glavnog izvršnog direktora od svog prethodnika, Frederika Vasera; zajedno sa timom on će odlučiti o imenovanju novog direktora tima, o čemu će biti izdato obaveštenje u narednom periodu.

Žan Filip Imparato, glavni izvršni direktor brenda Alfa Romeo: „S velikim zadovoljstvom želim dobrodošlicu Andreasu Zajdlu u Alfa Romeo “pleme”. Njegovo bogato iskustvo će biti ključno za postizanje naših ambicioznih ciljeva u 2023. Podržavaćemo i radićemo zajedno sa Andreasom i timom svaki dan tokom nadolazeće sezone, koja obećava da bude još uzbudljivija. Takođe bih želeo da iskoristim ovu priliku da se iskreno zahvalim Frederiku Vaseru za izvanredan posao koji je postigao u unapređenju rezultata tima iz godine u godinu, i postizanju najboljeg rezultata u takmičenju Formula 1 konstruktora u prethodnoj deceniji, sa osvojenim šestim mestom u 2022. godini“.

Andreas Zajdl, glavni izvršni direktor Sauber grupacije: „Srećan sam što se pridružujem Sauberu ovog januara: to je tim s bogatim istorijatom u Formuli 1 i organizacija koju dobro poznajem iz vremena kada sam radio i živeo u Hinvilu četiri godine. Jedva čekam da se pridružim timu i radim sa svim kolegama iz Sauber grupe na ambicioznim ciljevima koje smo zajedno postavili. Želim da se zahvalim Finu Rausingu i svima u Sauberu na njihovom izboru: sa zadovoljstvom ću opravdati njihovo poverenje svojim radom“.

Fin Rausing, predsednik Upravnog odbora kompanije Sauber Holdinga AG: „Izuzetno mi je zadovoljstvo da poželim Andreasu Zajdlu srećan povratak u Hinvil na mesto glavnog izvršnog direktora Sauber gurpe. Andreasovo iskustvo je bez premca, i donosi Sauber grupi jasno viđenje onoga što je potrebno da se postigne kontinuirani uspeh. On preuzima kompaniju u usponu i deli našu posvećenost rastu organizacije: radujem se dugom nizu godina uspešne saradnje koji dolazi“.

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime