Naslovna INFO FCA Srbija dodelila prve Stellantis nagrade za studente i učenike

FCA Srbija dodelila prve Stellantis nagrade za studente i učenike

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kompanija Stellantis ističe značaj kontinuiranog obrazovanja prvim globalnim programom nagrada za studente i učenike (Stellantis Student Awards)

  • Program Stellantis Nagrade za studente i učenike želi da doprinese održivoj budućnosti, dodelom novčanih nagrada za više od 600 studenata, deci zaposlenih u kompaniji Stellantis 
  • Srbija je jedna od 20 zemalja koje su pristupile programu
  • Ovaj, nekada regionalni program, ima dugu tradiciju i istoriju tokom koje je nagrađeno više od 14.000 studenata za 26 godina 
  • U Srbiji je ove godine 11 studenata nagrađeno novčanim nagradama za njihov ostvareni uspeh u srednjoj školi i na fakultetu

Ove godine su prvi put dodeljene Stellantis nagrade za učenike i studente na globalnom nivou, a Srbija je jedna od zemalja koja je pristupila globalnom programu i nagradila 11 učenika i studenata, decu zaposlenih kompanije FCA Srbija, novčanim nagradama za njihovu posvećenost kontinuiranom učenju i obrazovanju.

„Ponosni smo što nastavljamo sa tradicijom da podržavamo najbolje učenike i studente, decu naših kolega, a sigurni smo i nove lidere. Stellantis nagrade za studente, podstiču njihovu radoznalost i daju im mogućnost da doprinesu boljoj budućnosti, što su upravo i vrednosti i svrha kompanije Stellantis. Želimo da im ova inicijativa bude podrška na putu njihovog kontinuiranog učenja. Čast nam je da možemo da odamo priznanje našoj deci i njihovim porodicama, našim kolegama“, izjavio je Jovica Jovanović, FCA Srbija industrijski direktor.

Danas, nakon 26 godina, nagrađeno je više od 14.000 studenata. Oni su prepoznati kao dobro formirani pojedinci koji imaju fokus i izvan studija i svojim delovanjem doprinose opštem dobru svojih zajednica. 

Novina u programu je da je po jedan kandidat po regionu izabran za dobitnika nagrade Sergio Marchionne Award of Excellence, kojom se nagrađuju hrabri, mladi lideri, koji primenjuju svoje znanje i veštine unapređujući čitavo društvo.

Stellantis nagrade za studente prvobitno su bile regionalni program osnovan 1996. godine kao Fiat program stipendija u Italiji. 2019. godine program nagrada je preimenovan u Sergio Marchionne Student Achievement Awards. Danas, kao globalni program nagrada koji predstavlja pet regiona i 20 zemalja, Stellantis nagrade za studente i učenike nose isti duh koji doprinosi održivoj budućnosti za sve.

Izvor: FCA Srbija

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime