Naslovna INFO Naredni Bugatti će posedovati motor SUS koji je razvio Rimac

Naredni Bugatti će posedovati motor SUS koji je razvio Rimac

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

S Mistralom i Bolideom, Bugatti formalno peva „labudovu pesmu“ 8,0-litarskom W16 motoru.

Ovaj quad-turbo snagator će 2024. biti star više od 20 godina 2024., kada će ekipa iz Molshajma isporučiti finalne primerke roudstera i trkačke mašine.

Naravno, ovde se nameće pitanje „šta je sledeće?“. Radije od „lepljenja“ Bugatti bedža na varijaciju na temu Nevere, novoformirana kompanija razvija novi hiperautomobil „od glave do pete“.

O tome je nedavno govorio Mate Rimac, koji kaže da je započeo razvoj motora s unutrašnjim sagorevanjem dve godine pre spajanja s Bugattijem. Proglašen kao „hiperautomobil preuređen za hibridni pogonski sklop“, naredno remek-delo će posedovati „potpuno lud“ motor s unutrašnjim sagorevanjem, a šef kompanije kaže da ćemo biti „oduvani“ kada veo bude skinut sledeće godine.

Trideset četvorogodišnji hrvatski inovator i biznismen, istakao je da novi Bugattijev model neće imati veze s postojećim modelima: „Potpuno je nov, tako da ne postoji nijedna komponenta preneena iz Nevere. Sve se radi od samog početka.“ Pomalo šokantno, Bugattijev prvobitni plan je bio da W16 hiperautomobil zameni rivalom Ferrarija Purosangue, ali s električnim pogonom.

Razlike između narednog Bugattija i Nevere neće se odnositi samo na pogonski sistem, kaže Rimac: „Suština s Bugattijem je što ćete ’odvrnuti’ operu a zatim voziti 400 km/h na autobanu. Biće lepši, s analognom instrumentacijom, nešto poput ručnih satova. S Rimcem, mi želimo da napravimo apsolutno ludilo, čista elektrika i driftovanje pri 60 km/h u oblaku dima iza vas, autonomni režimi vožnje, futurističke stvari.“

Pre spajanja s Rimcem, Bugatti nije bio u najsjajnijoj poziciji, jer je matična Volkswagen grupacija čak razmatrala ukidanje posrnule francuske marke ili pronalaženje novog vlasnika. „VW je imao nekoliko opcija, uključujući ukidanje brenda ili njegovu prodaju.“

Mate Rimac objašnjava da nakon što je donesena odluka o spajanju dve kompanije, on je odmah obustavio inicijalne planove vezane za lansiranje SUV-a, odlučivši da umesto toga radi na hibridnom hiperautomobilu. Biće predstavljen sledeće godine, ali budući da su isporuke Mistrala i Bolidea predviđene za 2024., verovatnije je da novi Bugatti neće stupiti na uzavreo asfalt pre 2025.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime