Naslovna ECO2 Nova generacija BMW-a X3 M biće čisto električna?

Nova generacija BMW-a X3 M biće čisto električna?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW je već spažen kako testira novu generaciju X3, mada novi premijum krosover srednje veličine neće pristići na tržište pre sredine ove dekade.

Prototipove krasi evolutivni dizajn, mada se BMW potrudio da ga sakrije od radoznalih očiju. Novajlija će počivati na istoj CLAR platformi.

Međutim, potpuno drugačija priča bi mogla da bude ona koja se tiče M verzije, jer će visokoperformantni derivat navodno biti na čisto električni pogon.

Osobe bliske dešavanjima tvrde da BMW planira da ukine X3 M u izdanju s rednim šestocilindarskim motorom, nakon što istekne rok aktuelnoj generaciji. Veruje se da će naslednik biti zasnovan na Neue Klasse arhitekturi, što znači da će ga krasiti čisto električni pogon. Premijera bi trebalo da se odigra 2025. Inače, prvi BEV modeli koji će koristiti NE platformu će biti novi i3 i nova generacija iX3.

Još uvek nije jasno da li će perjanica biti nazvana „iX3 M“ ili će se BMW jednostavno držati „X3 M“ oznake. Ekipa iz BMWBloga spekuliše da bi sportski elektromobil mogao da bude lansiran 2026. ili 2027., što ima smisla, budući da će standardni model biti plasiran 2025.  Dok će X3 nastaviti da koristi motore SUS u nižim konfiguracijama, smatra se da će atraktivni X4 usvojiti isključivo električni pogon, i samim tim preuzeti naziv iX4.

Ovaj interesantan izveštaj je pristigao samo nekoliko sati nakon što je spažen četvoromotorni električni prototip. Modifikovani i4 M50 sa živopisnim finišem svojevrsni je vesnik M modela bez tradicionalnih motora. U prethodnim izjavama, zvaničnici iz Minhena su sugerisali da je razvoj hardvera sposobnog da isporuči preko 1.300 ks u toku. Suvišno je reći da bi takav sklop savršeno „legao“ eventualnom superautomobilu, ali u međuvremenu, očekujemo da se poznati M modeli prebace s benzina na električnu energiju.

U novom izveštaju se tvrdi da će iX3 M isporučivati više snage nego aktuelni X3 M, koji u Competition izdanju raspolaže s 510 ks i 600 Nm. Električnom nasledniku će biti potreban značajan suficit u snazi, da bi neutralisao prirast u masi.

Izvor: BMWBlog

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime