Naslovna INFO Zvanično otvaranje nove Toyo fabrike u Republici Srbiji

Zvanično otvaranje nove Toyo fabrike u Republici Srbiji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Toyo Tire korporacija (sedište: grad Itami, Hjogo prefektura; predsednik i izvršni direktor: Takaši Šimizu) zvanično je otvorila fabriku guma za putnička vozila u opštini Inđija u Republici Srbiji 14. cecembra.

Fabrika je počela da radi nepotpunim kapacitetom u julu 2022. godine.

Svečanom otvaranju su uz predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, prisustvali brojni uvaženi gosti.

Kako bi svi procesi u fabrici bili vizualizovani, nova fabrika u Srbiji poseduje najsavremenije tehnologije za planiranje resursa preduzeća (ERP), sistem za upravljanje proizvodnjom (MES), itd. Preciznim povezivanjem informacija o statusu svakog dela proizvodne opreme, ova pametna fabrika otvara novu dimenziju optimizacije sistema za upravljanje proizvodnjom.

Toyo Tire je 2019. godine u Saveznoj Republici Nemačkoj osnovao istraživačko razvojni centar u cilju istraživanja i proučavanja najsavremenijih sirovina, prikupljanja najnovijih informacije o vozilima, tržištima i da unapredi mogućnost za razvoj tehnologija visokih performansi pri svakom procesu dizajniranja strukture, oblika i obrazaca. Koristeći prednosti ovih vrhunskih tehnologija, ova fabrika će proizvoditi pneumatike visokih performansi koje su konkurentne i zadovoljavaju potrebe tržišta uključujući sve veću ekspanziju električnih automobila (EV).

U okrugu nove fabrike nalazi se test poligon ukupne dužine 1690 metara (dužina staze 720 metara) na kojem će se vršiti probne vožnje kako bi se testirali proizvodi , a dobijeni rezultati odmah koristili za proveru usklađenosti sa precizno definisanim zakonima i regulativama, ali i ujedno za sertifikaciju po evropskim standardima. Sve ove prednosti omogućavaju da se atraktivni proizvodi isporučuju tržištu na vreme.

Takođe, u krugu fabrike nalazi se i solarni energetski sistem ukupnog kapaciteta 8.4 MW, jedan od najvećih u državi, koji ne samo da obezbeđuje 10,15 GWh proizvodnje električne energije već i doprinosi umanjenju emisije CO2 za 7.100 tona na godišnjem nivou.

Nova fabrika će dostići svoj puni godišnji kapacitet od približno pet miliona guma za putnička vozila tokom 2023. godine. Time će zadovoljiti lokalnu potražnju u regionu Evrope i svom glavnom strateškom tržištu u Severnoj Americi.

Sa perspektivom da će nova fabrika uvećati poslovne vrednosti u Evropi i Severnoj Americi, neophodno je obezbediti konkurentne proizvode sopstvenim proizvodnim umećem, na radost svih kupaca.

Lokacija Opština Inđija, Autonomna pokrajina Vojvodina, Republika Srbija
Poslovna delatnost Proizvodnja i prodaja guma za putnička vozila, terenska vozila i lake kamione
Investicioni odnos Toyo Tire Holdings Europe GmbH 100%
Datum osnivanja oktobar 2019.
Osnovni kapital 20,0 milijardi japanskih jena (160 милиона eura)
Predstavnik Jođi Imura

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime