Naslovna INFO Jedan od najvećih akcionara Tesle smatra da Ilon Mask treba da bude...

Jedan od najvećih akcionara Tesle smatra da Ilon Mask treba da bude smenjen

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Lio KoGvan, treći najveći individualni akcionar Tesle (vlasnik 3,6 milijardi vrednih akcija na berzi), smatra da je Ilon Mask „napustio“ Teslu.

Mask je ove nedelje prodao akcije Tesle u vrednosti 22 miliona dolara, stekavši prijavljenih 3,58 milijardi, bez obzira što je prethodno izjavio da to neće uraditi, a izgleda da je ovaj potez uznemirio jednog od najvećih akcionara kompanije. Zapravo, reč je o trećem najvećem individualnom akcionaru, Liu KoGvanu (čijih 22,7 miliona akcija ima vrednost od gotovo 3,6 milijardi dolara), koji smatra da je ovo pokazatelj da je Ilon zapravo odustao od Tesle i da treba da bude zamenjen na mestu šefa kompanije.

KoGvan je ranije imao veoma pozitivno mišljenje o Masku (čak su ga jedno vreme nazivali „fanboj“), što je izrazio mnogo puta u javnosti. Međutim, čini se da šef Tesle više nije njegova omiljena ličnost. On kaže da je 2020. prodao većinu svojih akcija i kupio više Teslinih s opcijom na pravo kupovine, tvrdeći da ga to čini najvećim investitorom američkog proizvođača električnih automobila.

KoGvan sada direktno poziva da se osnivač Tesle smeni s mesta generalnog direktora a da se na njegovo mesto postavi neko novi, pošto je po KoGvanovom mišljenju Mask odustao od kompanije (za koju veruje da trenutno nema aktivnog generalnog direktora).

Prodaja velikog dela Teslinih akcija koje je imao u vlasništvu učinila je Maska prilično nepopularnim među investitorima, posebno otkada je finalizovao preuzimanje Twittera. Neki spekulišu da je šef Tesle prodao veliki broj akcija Tesle upravo da bi kupio Twitter, čija je akvizicija koštala 44 milijarde dolara, mada je na pola puta tokom kupovine promenio mišljenje kada je otkriveno koliko je lažnih bot naloga bilo registrovano na ovoj platformi.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime