Naslovna ECO2 Toyota menja strategiju vezanu za električne automobile

Toyota menja strategiju vezanu za električne automobile

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tesla i BYD su Toyotine mete u okviru nove strategije japanskog proizvođača vezane za elektrifikaciju.

Toyota prestrojava svoje redove kada je reč o lansiranju električnih automobila, jer je po insajderima, u prošlosti došlo do izvesnog potcenjivanja važnosti elektrikacije, kaže se u najnovijem izveštaju.

Ono što je takođe u razmatranju je namenska, električna „skateboard“ platforma, na kojoj bi trebalo da leže budući modeli, umesto oslanjanja na e-TNGA arhitekturu za električne automobile, koja je praktično konvertovana verzija mehaničke platforme predviđene za benzinska i hibridna vozila.

U izveštaju se tvrdi da je Toyota u potrazi za načinima da ubrza svoje proizvodne planove, u isto vreme odlažući dolazak nekih modela, da bi ih učinila konkurentnijim.

Takođe se kaže da japanska kompanija razmatra uvođenje nove tehnologije od snabdevača, unapređujući na taj način profitabilnost svojih električnih automobila.

„Očekuje se da Toyota predstavi prilagođavanja strategije svojim ključnim dobavljačima početkom sledeće godine, dok se u isto vreme utrkuje da smanji jaz u ceni i performansama u odnosu na lidere u ovom segmentu, Teslom i BYD-om“, reči su dve osobe upoznate sa zbivanjima.

Toyota bi trebalo da formira radnu grupu pod dirigentskom palicom bivšeg šefa za konkurentnost i predsednika naprednog inženjeringa, šezdeset sedmogodišnjeg Šigekija Terašija, da bi se pronašli načini da se poboljšaju profitabilnost i tehnologija vezane za električne automobile.

Rad na nekim projektima električnih automobila najavljenim na događaju održanom krajem prošle godine, navodno je suspendovan, dok Toyota razmatra zamenjivanje svoje namenske e-TNGA platforme, razvijene pre tri godine iz postojećeg konvencionalnog paketa, potpuno novom „skateboard“ šasijom.

Zapravo, zadatak e-TNGA platforme je bio da tranziciju u okviru elektrifikacije učini lakšom, jer je omogućila da se električni, hibridni i benzinski modeli proizvode na istoj fabričkoj liniji. Ova platforma je takođe vezana za proizvodni cilj od 3,5 miliona električnih Toyota do 2030., što je otprilike trećine trenutnog prodajnog obima, ali industrijske procene kažu da će globalna potražnja do tog datuma biti mnogo veća.

Lansiranje prvog Toyotinog čisto električnog modela, bZ4X, poremećena je povlačenjem na korektivnu intervenciju i stopiranjem prodaje, prouzrokovanim problemom na navrtci točka, što je u međuvremenu rešeno.

Sada, budući da je prva faza plana elektrifikacije u toku, vrlo je verovatno da će sve promene u razvoju budućih modela biti vezane za one na e-TNGA platformi. Promene će verovatno biti predstavljene dobavljačima početkom sledeće godine.

Ovo kašnjene bi moglo pogoditi naredne generacije Toyote bZ4X i Lexusa RZ, čije su aktuelne verzije na putu da pristignu u garaže kupaca sledeće godine.

Ovaj izveštaj je praktično evolucija onog koji je objavio Rojters u oktobru, koji je sugerisao da Toyota želi da revidira planove vezane za električne automobile.

Auto Moto Show

 

 

 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime