Naslovna ECO2 Ilon Mask se priprema da napusti Teslu?

Ilon Mask se priprema da napusti Teslu?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tesla je, kao što znamo, globalni lider u oblasti električnih vozila, a u poslednje vreme je za svoje akcionare generisao značajan profit.

Ilon Mask, koji je obećao nešto „veliko“ u vezi s Teslom u „tvitu“ od pre desetak godina, primećen je da u poslednje vreme prodaje svoje akcije. Južnoafričko-američki milijarder je do sada prodao akcije Tesle u vrednosti od preko 3,5 milijardi dolara.

Čovek koji je kupio Twitter, svoj fokus je u potpunosti prebacio na tu društvenu mrežu, a po Forbesovoj analizi podataka Američke komisije za hartije od vrednosti (SEC), Mask je u jednoj sedmici prodao akcije u vrednosti od 22 miliona dolara.

Šef proizvođača električnih automobila drži oko četvrtinu ukupnih akcija kompanije, i u velikoj meri je odgovoran za svoje bogatstvo. Međutim, moramo se osvrnuti na činjenicu da on ne profitira iz prodaje svake Tesline akcije. Naime, za kredite koje je uzeo, 25 odsto udela u poslovanju je iskorišćeno kao garancija.

Da li Ilon Mask istupa s mesta generalnog direktora Tesle?

Investitori su diskutovali o Maskovoj prodaji akcija, a on je jednom prilikom izjavio: „Moj novac je prvi ušao i biće poslednji koji će izaći.“ Međutim, izgleda da je zaboravio to da spomene na godišnjem mitingu Teslinih akcionara.

Šta Mask pokušava da postigne s Teslom još uvek nije jasno. Po glasinama koje su se pojavile ovih dana, istupiće s mesta generalnog direktora kompanije, da bi njegovo mesto preuzeo Tom Žou Sjaotong, aktuelni čovek broj 1 Tesle za Kinu.

On je zaposlen u Tesla China od 2014. i poznat je po tome što je odgovoran za kreiranje Tesla Supercharger mreže stanica u Kini.

Nakon što se pridružio kompaniji 2014., Sjatong je brzo napredovao do pozicije globalnog potpredsednika, pre nego što zaseo na mesto predsednika Tesle za Kinu. Pored toga, on je na čelu poslovanja Tesla Service centara u najmnogoljudnijoj zemlji sveta i Giga Šangaj pogona.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime