Naslovna ECO2 Audi: od 2029. u svim fabrikama će se proizvoditi električni automobili

Audi: od 2029. u svim fabrikama će se proizvoditi električni automobili

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Audi je ranije saopštio da će počev od 2026. na tržište uvoditi isključivo električne automobile, te da će postepeno ukidati modele pogonjene motorima s unutrašnjim sagorevanjem, koji će “labudovu pesmu” otpevati do 2033.

Potvrđujući svoju posvećenost elektrifikaciji, marka „četiri prstena“ da u svim svojim fabrikma proizvodi automobile s nultom emisijom do 2029. To se već dešava u Belinger Hefeu u Nemačkoj i Briselu u Belgiji, s tim što im se pridružiti pogon u Ingolštatu naredne godine, gde će se započeti proizvodnja Q6 e-trona.

U narednih šest godina, proizvodnja električnih automobila će se odigravati i u fabrikama u Nekarsulmu (Nemačka), San Hose Kijapi (Meksiko) i Đeru (Mađarska). U Audiju kažu da će podizati nove fabrike isključivo u regionima gde su potrebni dodatni proizvodni kapaciteti. S tim u vezi, novi pogon se gradi u saradnji s kineskim partnerom FAW u Čangčanu za električna vozila bazirana na PPE arhitekturi. Izgradnja će biti finalizovana do kraja 2024.

U isto vreme, Audi će širom sveta investirati oko 500 miliona evra do kraja ove dekade u obuku zaposlenih za proizvodnju električnih automobila. Kao što je poznato, premijum marka iz Ingolštata, koja je deo VW grupacije, postavila je ambiciozan plan redukovanja godišnjih fabričkih troškova za polovinu do 2033. Postizanje ovog cilja će biti moguće kroz smanjenje kompleksnosti, što će se ostvariti proizvodnjom više električnih modela a manje konvencionalnih.

Linearniji proizvodni proces će biti implementiran odmah od starta. Q6 e-tron će se sklapati na istoj proizvodnoj liniji kao A4 i A5, s tim što će električni automobili postepeno zameniti one s motorima SUS u godinama koje dolaze.

Audi je već najavio ukidanje dva konvencionalno pogonjena modela, obelodanjujući da ne namerava da nastavlja priču s A1 i Q2 modelima iz B segmenta, nakon što aktuelnim generacijama „istekne rok“. Pored njih, u „večna lovišta“ odlazi i R8 superautomobil, dok su za „eutanaziranje“ predviđeni i TT kupei.

A8 perjanica će se najverovatnije transformisati u električni model, nastavljajući s ulogom najprestižnijeg modela u ponudi, što bi trebalo da se desi kasnije u toku ove dekade. Naravno, treba očekivati da naslednik preuzme detalje dizajna Sphere koncepata, a sledeći, Activesphere, trebalo bi premijeru da ima 26. januara.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime