Naslovna INFO Toyota MR2 (2024.) će biti još jedan adut japanske marke

Toyota MR2 (2024.) će biti još jedan adut japanske marke

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Poznata po proizvodnji kvalitetnih automobila, Toyota je za 2024. godinu lestvicu postavila prilično visoko s budućim MR2.

Prvobitna Toyota MR2 je lansirana 1984., da bi ubrzo nakon toga dobila brojna priznanja. Nakon šest godina, na scenu je stupila druga generacija (1990.), koja je i dan danas poželjan automobil.

Verovatno se pitate šta zapravo znači oznaka „MR2“? Reč je o automobilu sa središnje pozicioniranim motorom (M), zadnjim pogonom (R) i dva sedišta, što znači da je ovo vozilo predviđeno za prevoz dve osobe, i to u visokom stilu.

Dobre vesti su što možemo da očekujemo novi model, koji će kombinovati V6 mašinu i moderni elektromotor, što je kombinacija u kojoj je Toyota nenadmašna.

Model za 2024. krasi jedinstven izgled s organskim formama i izraženom aerodinamičnošću. Standardni naplaci su prečnika 18 cola, dok će biti dostupni i oni od 19. Hauba deluje masivno i pruža se do „nosa“ MR2, gde se susreće s naglašenom maskom okruženom atraktivnim LED farovima. Oštre ivice i tečne obline naglašavaju privlačnu formu MR2, podsećajući pomalo na Bugatti Veyron.

Veličanstven izgled se tu ne završava, jer zadnji deo prosto fascinira, sa svetlima koja se spuštaju do same donje ivice pozadine.

Ulazak u kabinu donosi susret s izuzetno kvalitetnim enterijerom koji donekle podseća na GT86. Sportski volan s tri paoka, presvučen kožom, poseduje male analogne pokazivače na vrhu, što deluje krajnje futuristički, baš kao i sedišta presvučena antilopom. Upadljivi crveni šavovi se protežu duž centralne konzole i pragova vrata. Za jedan sportski dvosed, budući MR2 nudi obilje prostora. Specifikacije koje se tiču info-zabavnog ekrana i sistema asistencije vozaču, još uvek nisu dostupne.

Nova Toyota MR2 za 2024. će na tržište najverovatnije pristići s nekom verzijom hibridnog pogona, što je oblast u kojoj je ova japanska marka nenadmašna. Četvorocilindraš radne zapremine 2,5 litara sa 16 ventila, nameće se kao vrlo verovatna opcija, u kombinaciji s elektromotorom, a pretpostavlja se da se radi o snazi od 300 do 350 konja. Spekuliše se i o V6 varijanti, koja bi isporučivala oko 400 ks.

Nema sumnje da će atraktivan dizajn i obilje snage biti dobitna kombinacija kada je o tržišnom uspehu reč. Naravno, Toyota MR2 neće biti jeftin automobil, ali će biti daleko od toga da bude nedostupna za kupce na zapadu, s cenom koja će verovatno krenuti od nekih pedesetak hiljada dolara.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime