Naslovna INFO Verni render: restilizovani BMW X6 M

Verni render: restilizovani BMW X6 M

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW konstantno radi na novim ili ažuriranim modelima, dok u fazi razvoja ima i neke dodatne proizvode.

Ono što je trenutno u igri je testiranje osveženih X5 i X6 „teškaša“, koji se testiraju na evropskim putevima. Što se „kupe“ verzije tiče, unapređuju se i standardni i M model, a špijunske fotografije performantnog CUV-a su pružile mogućnost kreiranja vernog rendera serijskog primerka. Ko to može bolje da uradi nego Kolesa.ru?

Dva digitalna prikaza opisuju mašinu agresivnijeg izgleda s izraženijim anfasom. Naravno, ne možemo da potvrdimo do koje mere su priloženi renderi tačni, mada predviđaju potpuno novi dizajn prednjeg odbojnika s horizontalnim pregradama maske hladnjaka.

Zadnji deo nije prošao kroz tako temeljan program izmena. Zapravo, sudeći iz špijunskih fotografija i prikaza koji je pred nama, čini se da gotovo ništa neće biti izmenjeno. Signalne grupe, odbojnik i difuzor, u skladu su s onim što možemo da vidimo kod još uvek aktuelne verzije.

Govoreći o performansama, ne očekujemo neke velike promene ispod haube. Zapravo, BMW-ov 4,4-litarski twin-turbo V8 je i dalje u igri, sa 610 ks i 750 Nm. Snaga kod Competition modela iznosi 625 konja. Pogon je naravno xDrive na sva četiri točka.

Enterijer će verovatno proći naintenzivniji tretman modifikacija. Na prethodnim fotografijama smo mogli da uočimo BMW-ovu dvostruku postavku ekrana, koja će zauzeti centralnu poziciju na armaturnoj tabli. Vrlo je verovatno da će i ručica menjača biti nova, slična onoj koju pronalazimo u iX. Naravno, računamo i na brojna sitnija unapređenja.

Redovna restilizacija sredinom životnog ciklusa X6 i X6 M će po svemu sudeći debitovati sledeće godine.

Izvor: Kolesa.ru

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime