Naslovna INFO BMW slavi proizvodnju 2.000.000. serije 7

BMW slavi proizvodnju 2.000.000. serije 7

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW slavi proizvodnju 2.000.000. serije 7, koja je sišla s proizvodne linije fabrike u Dingolfingu.

Slavljenički model je crni i7 xDrive60 s „konjak“ enterijerom, napravljenim od veganske alternative koži. Nova generacija serije 7, kako u SUS tako i električnom izdanju, u prodaji je od početka decembra ove godine, a bavarski proizvođač je uznapredovao u međuvremenu s proizvodnjom i isporukama kupcima.

BMW proizvodi seriju 7 u Dingolfingu još od predstavljanja prve generacije ove luksuzne limuzine 1977. Prvobitna „sedmica“ je lansirana s nekim revolucionarnim sistemima u segmentu u to vreme, uključujući standardnu servo asistenciju, automatski menjač s dva pretprogramirana vozna režima i putni računar. U naredne dve generacije, premijum limuzina iz Minhena je usvojila i stvari kao što su ABS, parking senzori, navigacioni sistem, vazdušni jastuci itd.

U pripremama za početak proizvodnje sedme generacije serije 7, BMW je investirao više od 300 miliona evra u fabriku u Donjoj Bavarskoj. Plavo-beli „propeler“ je revolucionalizovao segment još jednom, s procesom u kojem se vozilo kreće autonomno od proizvodne linije do zone gde se vrši finalna provera. BMW s ponosom ističe da takođe proizvodi elektromotore i visokonaponske baterije za i7 u Dingolfingu.

„BMW serije 7 je naša perjanica“, kaže direktor fabrike, Krištof Šreder. „U njemu mi sjedinjujemo progresivan luksuz s najnovijim tehnologijama. On se ističe po automobilskim inovacijama kao nijedan drugi model, a sada je deo naše električne ofanzive u segmentu luksuznih vozila. Ono što me čini posebno ponosnim je da ga proizvodimo ovde još od njegovog uvođenja od pre 45 godina.“

Ova BMW-ova fabrika u Bavarskoj je jedna od više od 30 pogona kompanije širom sveta, u kojima se sklapaju vozila za globalno tržište. Ovo je ujedno najveća fabrika minhenske marke u Evropi, a u njoj se još proizvode serija 4, serija 5, serija 6, serija 8 i iX. Godišnji obim proizvodnje ovog pogona iznosi blizu 250.000 jedinica.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime