Naslovna SPORT F1 Red Bull otvoren za prodaju AlphaTaurija?

Red Bull otvoren za prodaju AlphaTaurija?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Suosnivač Red Bulla, Ditrih Matešic, 2006. je kupio  Minardi, rebrendiravši ga u Toro Rosso.

Godina 2022. je prošla s mešovitim osećanjima u Red Bull Racingu, budući da je tim ostvario značajan uspeh u Formuli 1, osvojivši pored titule u konkurenciji vozača i šampionat konstruktora, prvi put nakon 2013., dok je u isto vreme preminuo Ditrih Matešic, čovek od kojeg je čitava priča s Red Bullom krenula.

Austrijski tim je takođe proslavio 17 pobeda u 2022., prevazišavši neke probleme koji su se pojavili kako se sezona bližila kraju. Naime, FIA je smatrala Red Bull krivim za probijanje ograničenja budžeta 2021., što je rezultiralo kaznom od sedam miliona dolara i 10-odstotnim smanjenjem istraživanja na planu aerodinamike.

Stvar je postala javna praktično u isto vreme kada je Ditrih Matešic preminuo nakon teške bolesti. Njegova smrt je izazvala razumljivu bol u komaniji i Formula 1 timu, budući da se radi o čoveku koji je odigrao ogromnu ulogu u modernoj istoriji auto-moto sporta.

Matešic je svojevremeno osnovao sada čuvenu Red Bull juniorsku akademiju, nešto što je iznedrilo imena kao što su Sebastijan Fetel, Danijel Rikijardo, Karlos Sains i naravno Maks Ferstapen.

Većina Red Bullovih vozača je u „najbrži cirkus na svetu“ ušla preko Toro Rossa, danas AlphaTaurija.

Sve do 2005., ovaj tim je nosio naziv „Minardi“, kada ga je kupio Matešic i preimenovao u „Toro Rosso“ 2006., kao sestrinski Red Bullov tim, koji je regrutovao mlade vozače, od kojih bi najbolji eventualno prešli u Red Bull Racing.

Međutim, AlphaTauri je imao sezonu za zaborav u 2022., zauzevši tek deveto mesto u konkurenciji konstruktora. S tim na umu, budućnost tima razmatra i novi šef Red Bull F1 operacija, Oliver Minclaf, koji je održao sastanak s glavnim savetnikom tima, dr Helmutom Markom, koji je priznao da njih dvojica „sve analiziraju“.

„Nije bilo prvi put da smo razgovarali, ali je to bio prvi razgovor na temu budućnosti i kakav pristup želimo da zauzmemo“, objasnio je Marko za austrijsku publikaciju Kleine Zeitung. „Imamo istu osnovu na umu, a on je ponovo saznao mnogo toga o timu. Analiziramo sve i videćemo kako ćemo mapirati rutu za budućnost. Uvek ima nešto da se uradi. Mi živimo uz moto ’stajanje u mestu je kretanje unazad’. Kontinuitet je zasigurno veoma važan sastojak za uspeh, čak i ako performanse AlphaTaurija ove godine nisu bile zadovoljavajuće.“

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime