Naslovna AKTUELNO Hyundai postao treći po veličini proizvođač automobila na svetu

Hyundai postao treći po veličini proizvođač automobila na svetu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Takođe se ističe da je „na nišanu“ korejske kompanije preuzimanje drugog mesta na listi proizvođača električnih automobila u SAD, ispred Forda i iza Tesle.

Dakle, Hyundai je postao treći proizvođač automobila na svetu po obimu proizvodnje, s tim što su ispred njega jedino Toyota i Volkswagen. Južnokorejska kompanija je ispred takvih imena kao što su General Motors i Stellantis, po prvi put od svog osnivanja od pre 55 godina.

Mada je rast kompanije zaustavljen 2020., Hyundai se 2021. vratio u punoj snazi, sa značajnim porastom proizvodnje i prodaje. Registrovan je plasman od 6,6 miliona vozila širom sveta, s tim što je Volkswagen prodao 8,9 a Toyota 10,5 miliona jedinica.

Mada je Hyundai još uvek daleko od japanskog rivala, na putu je da dodatno popravi prodaju u 2022. I dok ovogodišnja prodaja tek treba da bude izračunata, izveštaji kažu da su Korejci na putu da ostvare 21 odsto veće prihode nego 2021., što je najveća prosečna stopa rasta među vodećim proizvođačima automobila.

Rast Hyundaija takođe može da se pripiše porastu popularnosti u Severnoj Americi. Na tržišta SAD, Kanade i Meksika se odnosi 21 odsto ukupne prošlogodišnje prodaje, što je više od plasmana na domaćem tržištu, na koji se odnosi 17 odsto totala.

Izveštaji sugerišu da će se popularnost u kojoj uživa Hyundai dodatno povećati. Kompanija trenutno ima u planu investicije vredne milijarde dolara, a u njih je uključena i izgradnja nove fabrike električnih automobila u SAD. Takođe kruže priče da korejski proizvođač želi da prestigne Ford i postane drugi po veličini električni brend u SAD, odmah iza Tesle.

Ne treba zaboraviti da se Korejci svojim Genesis brendom nadmeću i u premijum segmentu, i to s takvim imenima kao što su BMW, Audi i Mercedes-Benz.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime