Naslovna INFO INDUSTRIJA Volkswagenova fabrika u Volfsburgu se suočava s ukidanjem smena u januaru

Volkswagenova fabrika u Volfsburgu se suočava s ukidanjem smena u januaru

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Obustave su prouzrokovane poremećajima u lancu snabdevanja i uticaće na proizvodnju Golfa.

Volkswagen planira da smanji broj smena u fabrici u Volfsburgu tokom januara. Portparol nemačke kompanije je izjavio da će obustave rada uticati na noćne smene u proizvodnji Golfa, i to na montažnoj traci 3 i drugim susednim zonama od 9. do 27. januara.

Karoseristička radionica, lakirersko odeljenje i druge pridružene zone, biće pogođene proporcionalno, rekao je on, dok će prostori za skladištenje i održavanje, neophodni za snabdevanje fabrike, biti isključeni iz ovih mera.

Razlozi za smanjen obim posla su pandemija Kovida-19 i rat u Ukrajini, koji je poremetio lance snabdevanja, izvestio je Business Insider u četvrtak, kao izvor navodeći internu komunikaciju sa zaposlenima.

Ranije u toku ovog meseca, šef marke Volkswagen, Tomas Šefer, rekao je da se u fabrici u Volfsburgu proizvodi značajno ispod 400.000 vozila godišnje, što je polovina njenog kapaciteta, i to zbog „potpunog haosa“ u lancu snabdevanja.

Fabrika zapošljava oko 60.000 radnika koji sklapaju modele s motorima s unutrašnjim sagorevanjem, uključujući Golf, Tiguan i Touran.

Volkswagen svom glavnom pogonu dodaje proizvodnju dva čisto električna modela, ID.3 hečbeka i krosovera veličine Tiguana.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime