Naslovna INFO Ferrari 812 Superfast do 351 km/h na autobanu (VIDEO)

Ferrari 812 Superfast do 351 km/h na autobanu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Verovali ili ne, neki Ferrariji služe i za vožnju, ne samo šepurenje, provodeći veći deo svog veka u klimatizovanoj garaži.

Da, neki se koriste „kako treba“, poput 812 Superfasta, koji je glavni protagonista ove priče. Reč je o superautomobilu s prednje pozicioniranim motorom, koji je do sada prešao 165.000 kilometara. Jedan od pokazatelja da ste uspeli u životu je da vas kilometraža na vašem Ferrariju mnogo ne uzbuđuje. Mada je automobil u „mint“ stanju, ipak je „preko točkova“ preturio dosta toga.

Ova mašina s atmosferskim V12 motorom radne zapremine 6,5 litara, pripada vlasniku prodajnog salona egzotičnih automobila u Holandiji, koji je posedovao i prethodnika 812 Superfasta, F12tdf, kao i 599 GTO, kojima je takođe prevalio značajnu kilometražu.

„Zver“ od 800 ks, koja je pred nama, nije u potpunosti standardna, jer je opremljena Novitec izduvnim sistemom, koji je i inače atraktivnu „riku“ učinio još uzbudljivijom i moćnijom. Dakle, uprkos velikoj pređenoj kilometraži za jedan superautomobil, 812 Superfast je u potpunosti opravdao svoje ime na autobanu.

Na sekciji bez ograničenja brzine, Ferrari je dostigao nakratko brzinu od 351 km/h, dok se V12 približavao 8.000 o/min. Pored strahovite brzine, ono što takođe oduševljava su neverovatno brze promene stepena prenosa sedmostepenog automatskog menjača s dvostrukom spojnicom. Zvuk moćnog atmosferca već sada budi nostalgiju, budući da motori ovog tipa predstavljaju „dinosauruse“ u automobilskoj industriji i na putu su da izumru u potpunosti.

Ovaj model je u ponudi i u varijanti bez krova, 812 GTS, a obe imaju „naoštrenije“ verzije (Competizione i Competizione A) s 830 ks. Marka iz Maranela je kreirala i jedinstvenu Omologatu, baziranu na Superfastu, uz Monza SP1 i SP2 spidstere, koji koriste istu platformu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime