Naslovna AKTUELNO Volkswagen na CES-u 2023. predstavlja novi električni model

Volkswagen na CES-u 2023. predstavlja novi električni model

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Poslednjih godina, Consumer Electronics Show (CES), koji se održava u Las Vegasu, manifestacija je na kojoj proizvođači automobila debituju s novom automobilskom tehnologijom, a često i novim modelima. Upravo je potonji slučaj vezan za Volkswagen.

Ipak, ključna reč ovde je „najava“, jer neće biti kompletne premijere novog VW-a. Nemački proizvođač kaže da će kamuflirana verzija novog elektromobila biti obelodanjena, uz oficijelni naziv. Ovo praktično znači da će biti predstavljena serijska verzija, doduše, „zamaskirana“, ID. Aero koncepta, koji je debitovao krajem juna.

Ukoliko je to zaista slučaj, očekujemo da serijski model ne odstupi previše od koncepta, za koji VW kaže da raspolaže koeficijentom otpora vazduha od 0,23, doprinoseći impresivnom dometu (WLTP) od 620 kilometara. Ništa se ne zna u vezi sa snagom i maksimalnim obrtnim momentom, ali se očekuje da će Aero zameniti Arteon u segmentu luksuznih sedana.

Kada je reč o zvaničnom imenu, ništa za sada nije oficijelno, ali bi moglo da se radi o ID.7, što je u skladu s aktuelnom nomenklaturom električnih automobila nemačke marke.

Držeći se vladajućeg trenda, Voklswagen je u septembru predstavio Gen.Travel kao dizajnersku studiju budućeg prevoza. Njegova vrata u vidu „galebovih“ krila otkrivaju enterijer s mogućnošću konfiguracije, gde je najuočljivije odsustvo vozačkih komandi. Dakle, radi se o čisto autonomnom vozilu i mada je sve moguće, nije verovatno da će biti prikazan na CES-u.

Inače, popularna manifestacija u Las Vegasu održaće se u Convention Centeru, s tim što će za publiku biti otvorena od 5. do 8. januara. Volkswagen će svoju veliku premijeru održati par dana ranije, 3. januara, a novo vozilo će uz ID.4 i ID.Buzz biti na njegovom štandu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime