Naslovna AKTUELNO Ilon Mask podržao “očigledno” rešenje za svetsku energetsku krizu

Ilon Mask podržao “očigledno” rešenje za svetsku energetsku krizu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Vlasnik Tesle, Twittera i SpaceX-a, proteklih godina otvoreno je govorio u vezi s brojnim temama, a sada je pružio svoje viđenje rešenja globalne energetske krize.

Ilon Mask je izrazio svoju podršku za „očiglednu“ soluciju svetske energetske krize. Kao što je poznato, drugi najbogatiji čovek na svetu je u mnogo navrata govorio o budućnosti čovečanstva.

Takođe, u poslednje vreme je često govorio o ratu u Ukrajini, a ujedno je jedan od vodećih arhitekata u modernom istraživanju svemira.

Sada je pažnju obratio na jedan od najvećih problema s kojima se suočava naša planeta: kako snabdeti čovečanstvo čistom obnovljivom energijom?

Uključujući se u razgovor o svojoj najnovijoj akviziciji, Twitteru, Mask je odgovorio na „tvit“ korisnika koji je postavio mapu severne Afrike s tri crvena kvadrata na njoj.

Post je došao sa natpisom: „Ukupna površina solarnih panela koja bi bila potrebna za napajanje sveta, Evrope i Nemačke.

„Ova mapa je iz teze Nadin Mej.“

Svaki od tri crvena kvadrata predstavlja količinu prostora potrebnog za napajanje različitih oblasti, pri čemu je jedan Evropa, a drugi svet.

Male kutije, u oblasti sa relativno malom populacijom usred pustinje Sahare, navodno bi obezbedile svu električnu energiju potrebnu za napajanje sveta putem solarne energije.

U odgovoru na objavu sa mapom, Mask je odgovorio: „Tako očigledan potez!“

Zatim je nastavio: „Čak i solarne plus baterije u malom delu Španije bi rešile energetske potrebe EU.“

Razgovor dolazi samo nekoliko nedelja nakon što su planovi za povezivanje britanske električne mreže sa solarnom farmom u pustinji Sahare odloženi zbog političkih previranja u Vestminsteru.

Farma je trebalo da bude povezana s britanskim ostrvima preko podvodnog kabla.

Startap Xlinks se nada da će Velikoj Britaniji obezbediti osam odsto snabdevanja energijom.

Plan je bio da se aktivira do 2027. čime bi se Velika Britanija povezala s Marokom, međutim, čini se da je malo verovatno da će ovaj cilj biti postignut.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime