Naslovna INFO Automobilima ovih 5 premijum marki najbrže pada vrednost

Automobilima ovih 5 premijum marki najbrže pada vrednost

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Pad vrednosti vozila je veoma važan faktor kada potrošači krenu u posetu prodajnim salonima, u potrazi za novim limenim ljubimcem.

Jedna od najstrašnijih stvari koja se može desiti nakon kupovine automobila je uviđanje da skupocena stvar koju ste upravo priuštili, vredi tek deo prvobitne vrednosti nakon što ga odvezete kući.

Ova deprecijacija dovodi do toga da se potrošači zaglave u vozilima koja zapravo više ne žele da imaju, a s druge strane, njihov automobil ne poseduje odgovarajuću vrednost da bi „otišao na doboš“ i isplatio u potpunosti, ili pak automobil nije vredan dovoljno za eventualnu zamenu, da bi se dobilo bilo šta od željene vrednosti u vidu drugog vozila. Budući da početne cene imaju tendenciju da se kotiraju nešto više za automobile luksuznih brendova, amortizacija je posebno važan faktor koji treba uzeti u obzir kada vam je ova klasa vozila na radaru.

Ako kupujete novo premijum vozilo, verovatno ćete želeti da se uverite da će vaš novi automobil zadržati dobar deo svoje vrednosti. CarEdge je objavio studiju koja prati vrednosti vozila u prve tri godine vlasništva. Ova firma prati marke i modele čija cena u najvećoj ili najmanjoj meri pada. Evo svega što treba da znate o 5 najgorih premijum marki kada je reč o preprodaji nakon tri godine.

5. Cadillac

Peti najgori premijum brend po pitanju zadržavanja vrednosti kao polovnjaka je američki luksuzni automobilski gigant, Cadillac. Iako Cadillac proizvodi kvalitetna vozila, ona gube svoju vrednost brže od većine marki u svojoj klasi. Prosečno Cadillac vozilo vredi tel oko 74,83% svoje početne vrednosti nakon tri godine vlasništva. Cadillac Escalade je najgori u grupi, zadržavajući u proseku samo 74,79% svoje početne prodajne vrednosti.

4. Infiniti

Infiniti je premijum divizija Nissana. To je četvrti najgori brend luksuznih vozila kada je u pitanju zadržavanje vrednosti tokom prve tri godine vlasništva. Infiniti vozila obično drže oko 74,76% svoje početne vrednosti tokom prve tri godine vlasništva, pri čemu je najgori model po tom pitanju Infiniti QX80, koje drži samo oko 61,56% svoje prodajne vrednosti nakon tri godine.

3. Land Rover

Land Rover proizvodi odlična vozila, ali njihov dugoročni trošak i raspored održavanja mogu biti „brutalni“ po novčanike njihovih kupaca. Nažalost, ova visoka cena posedovanja ne reflektuje se u visoku vrednost preprodaje. Ako posedujete Land Rover, možete očekivati da ćete vratiti samo oko 71,65% prvobitne investicije nakon preprodaje posle tri godine vlasništva. Najlošiji model Land Rovera po vrednosti preprodaje je Land Rover Range Rover, koji zadržava samo oko 63,50% svoje prvobitne vrednosti tri godine nakon što je kupljen nov.

2. Mercedes-Benz

Naravno, ako neko zna da napravi dobar automobil, to je Mercedes-Benz. Nažalost, čini se da modeli iz Štutgarta ne zadržavaju svoju vrednost nakon prvobitne kupovine. Vlasnici Mercedesa mogu očekivati povrat od oko 67,62% prvobitne vrednosti vozila, ako ga preprodaju nakon tri godine vlasništva. Model koji postavlja rekord u ovoj studiji CarEdgea, po najnižoj preprodajnoj vrednosti zadržanoj nakon tri godine je Mercedes-Benz GLS. Posle trogodišnjeg vlasništva, zadržava otprilike 52,58% svoje početne vrednosti na tržištu polovnjaka.

1. Jaguar

Za mnoge potrošače nije iznenađenje da je premijum automobilski brend s najmanjom preprodajnom vrednošću  nakon tri godine vlasništva Jaguar. Jaguar zaista pravi odlične automobile, ali oni gube svoju vrednost neverovatno brzo. Posle tri godine, prosek vrednosti modela ovog britanskog proizvođača je samo 63,61% prvobitne nabavne cene. Najgore vozilo u Jaguarovoj liniji kada je u pitanju zadržavanje vrednosti preprodaje je F-Type. On zadržava samo oko 61,80% svoje prvobitne vrednosti nakon tri godine vlasništva.

S jedne strane, kupovina navedenih automobila može biti razočaravajuća za prve vlasnike, ali  s druge, ukoliko ste u potrazi za povoljnim polovnim luksuznim vozilom, eto prilike…

Izvor: CarEdge

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime